Hatalmas lesz a Metal Gear Solid 5

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 2.
  • Hír
Link másolása
Hideo Kojima ígérete szerint a tavasszal megjelenő Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes csak egy kis szelete lesz a teljes értékű folytatásnak, a Metal Gear Solid 5: The Phantom Painnek.

Hideo Kojima a Twitteren árulta el, hogy nagyságrendi különbség lesz a Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes és a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain méretei között: a március 18-án érkező prológus a The Phantom Pain térképének csak egy kis szegletét mutatja majd be, utóbbi "több százszor nagyobb" játéktérrel várja a rajongókat.

Persze ez jelenthetné azt is, hogy a Ground Zeroes nagyon pici lesz, az előzetes jelek azért nem erre utalnak: a PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra érkező játék nemcsak a teljes értékű folytatás előzményeit meséli majd el, de afféle tutorialként is funkcionál, ami bevezet minket a következő rész újdonságaiba.

13.
13.
kisbiflos
#12: Na de azért egy 20 óra gameplay biztos nem ártana, én nem tudom megunni a MGS-t ! xD
A MGS 2-ben volt egy save-em ami mar 74-szer volt vegigjatszva a Plant! A Tanker csak 43-szor xD
MGS 3-at is vegignyomtam kb 30-szor, fejből tudom, hogy hol mikor milyen állat van!
12.
12.
Csoki80
#11: Hát nem tudom én viszont nem szeretnék valami elder scroll szerő metal geart. Pont az a jó benne, hogy nem túl hosszú s pörgős mint egy akciófilm amit nem bírsz megunni, mert addigra már végig is vitted mire ráunnál. Az mgs rég volt, de múlt hónapban retróztam egyet s újból végigtoltam, persze rögtön 3x hogy meglegyen a stealth a bandana és a smoking is :-) Rég játszottam vele sokkal pörgősebbnek éreztem az egészet, mint az új részeket :-)
11.
11.
kisbiflos
Tényleg jól is esne már egy olyan "Kojima Production" amiben több gameplay van mint 7 óra.

Metal Gear Solid - 4-8 óra (nagyon rég volt már, 4-5 éve)

Metal Gear Solid 2 - Tanker 40 perc, Plant 4 óra

Metal Gear Solid 3 - 8 óra!! REKORD! LEGHOSZABB M.G.S.!!!

Metal Gear Solid 4 - 16 óra, filmek nélkül 6

Metal Gear Solid Peace Walker - A sztori kb 5 óra

Zone of The Enders - 4 óra (csak 2x játszottam végig, szerintem megoldható 1-2 óra alatt is)

Zone of The Enders 2 - 2 és fél óra a rekordom, 4 az átlag
10.
10.
TheBigBoss
#5: Kojima nem nagyon szokott a levegőbe beszélni. Én már nagyon várom,az összes részét végig nyomtam legalább 2x. Amúgy,ha csak akkora terület lenne mint az Mgs3-ban,én már boldog lennék,töltő képernyők nélkül,hatalmas komplexumokkal :-)
Remélem nem lőnek mellé azzal,hogy open world lesz.
8.
8.
colonialmarine
5.
5.
Rakottkrumpli
hajaj, ezt már sokszor hallottam, hogy 8 milliárd négyzet Km lesz a térkép és valahogy mindig csak a töredéke lett a végeredmény. A fejlesztők, ha nem ebben az iparban helyezkedtek volna el, tuti politikusok lennének...
2.
2.
biohazard rex
1.
1.
kristof97
Szóval ez egy open world játék lesz, hogy csak veszed majd fel a küldetéseket? Azért kérdem, mert eddig legközelebb a Metal Gear Rising Revengance-el kerültem a sorozathoz, ami pedig eléggé más tészta tudtommal. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...