Assassin's Creed: Liberation HD - ilyen lett

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 9.
  • Képek
Link másolása
Jövő héten válik letölthetővé az eredetileg PS Vitára megjelent Assassin's Creed III: Liberation nagygépes változata. Az új kiadás grafikáján finomított egy keveset a Ubisoft, ezt illusztrálja most néhány új screenshot.

PS Vitára még 2012- ben jelent meg az Assassin's Creed III: Liberation, és bár a játék nem aratott osztatlan sikert a kézikonzolon, a Ubisoft úgy döntött, hogy ad neki még egy esélyt PC-n, PS3-on és Xbox 360-on.

Az immár Assassin's Creed: Liberation HD címet viselő anyag január 15-én válik letölthetővé 20 dolláros áron, szebb lesz a grafikája, finomodik a játékmenet, újrakeverik a hangokat, és még tartalomból is több lesz benne.

Az alábbi képek a kézikonzolos és a nagygépes grafikát vetik össze.

16.
16.
daikarashiro
hát eddig ennek a játéknak a legalja az irányítás. Nem tudom pc-re ki találta ki az aligátoros küzdelmet de hogy nem próbálta ki milyen pc-re az tuti, mert annyira el lett cseszve a billentyű kombó... Látszik hogy nem gondolták végig azt a részt, sőt biztos végig sem játszották kontrolleren kívül mással.
15.
15.
Gora
Ez igaz? Tényleg késik?
http://cdgalaxis.hu/PC/21154/assassins-creed-liberation-hd.html

24-e, menjek oda.....
13.
13.
Tomie7
Kell neki az alapjáték is?
12.
12.
Gora
Idáig a 360-as verzió megj. időpontja kérdéses volt, ak most együtt jelenik meg mindenre? :D AC-s pályafutásom végére perfekto lesz :D
11.
11.
Azeroth87
Nekem nagyon tetszettek az Aveline küldetések, és az ACII máig "remekmű" a sorozat életében, grafikailag mégsem ACIV szint. Ergo: alig várom, hogy megjelenjen, azonnal töltöm. 4.000 Ft szvsz nem sok egy játékért, amit becsülettel megvesz az ember.
10.
10.
cannondale
LCD OLED az se mindegy....kis csusztatással az is rátesz egy lapáttaln
9.
9.
RangerFox
#8: Azért az durva hogy a Ps Vitás verziós képek mind egy bizonyos visszaemlékezésből van, ahol direkt el voltak homályosítva a képek.... Ha igazi játék megy, és nem átvezető, azért sokkal szebb grafikája van a Ps vitás változatnak, mint a kis képeken látszik...
8.
8.
KeXxX
#1: Miért, miről szól 2014? El kell nyomni egy játékot csak azért mert "gyenge" grafikája van?

Mindenesetre szebb, mint a kézi konzolos. Egyébként kíváncsi vagyok a játékra, AC4-ben Aveline 3(!) küldetése tetszett, egész jó volt.
7.
7.
Dercsi
20 dolcsi, 4.000ft is sok érte... Mikor az AC3 2000ft...
6.
6.
BrendOoN
Olyan, mintha az ACIII előtti motort használták volna. Nem is teljes árú játék, bár nem próbáltam ki biztos megéri majd azt a hatezer forintot.
5.
5.
caligulanero
nekem Aveline-ből a negyedik rész bónusz missziója is elég volt. rendkívüli karakter...
4.
4.
bcrics
Szebben néz ki, sokkal.
Jézus.
2.
2.
DON GONDOCS
Azért ha azt nézzük hogy menyit finomítottak rajta, megéri az árát.
1.
1.
Stranger
Jó kis összehasonlítás, de azért látszik h csak egy felújított verzió, ez 2014-ben elég kevés...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...