Társasjáték készül a The Witcher alapján

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Táblajáték készül Ríviai Geralt kalandjaiból, amivel alapesetben nem is foglalkoznánk, ám a fizikai társasjátékon felül tableteken futtatható változat is lesz belőle iOS-en és Androidon. Még idén megkapjuk.

A CD Projekt RED lepacsizott a Fantasy Flight Gamesszel, melynek gyümölcse egy színvonalas társasjáték lesz The Witcher Adventure Game címmel. A jelek szerint a játékból és a Vaják-regényekből ismerős univerzumban tehetünk egy körutazást olyan karaktereket irányítva, mint Ríviai Geralt, Dandelion, a bárd, Triss Merigold, a ravasz boszorkány és Yarpen Zigrin, a törpe harcos.

Különböző küldetéseket vállalhatunk a táblajátékban, aranyat kapunk a veszélyes megbízások teljesítése után, s a karakterek egymással is kölcsönhatásba léphetnek: elárulhatják egymást vagy szövetséget köthetnek.

A fizikai társasjátékon kívül tableteken is élvezhetjük a The Witcher Adventure Game-et, amely még idén megjelenik.

7.
7.
Ghost26Dave
Ah nagyon szexuális.:D
5.
5.
JcGross
#3: Yarpen is jó arc, olvasd el a könyveket.
4.
4.
Juha
Megvárom míg hozzácsapják a TW3 collectors edition-höz :-) vagy majd a megjelenés után 2-3 héttel megjelenö tapaszhoz kárpótlásul ingyen letölthetjük iosra és androidra (bár nekem inkább a "hardveres" verzió kellene.:))
3.
3.
l4cyk4
Yarpen Zigrin? Miért nem Zoltan Chivay!?
2.
2.
Dercsi
Ennek nagyon örülök! Az Age of Empire társasjáték is nagyon jó konvertálása volt a pc-verziónak! Csak az ára ne kezdődjön a csillagokban :) !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...