Ilyen lett volna a BioShock-film

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy néz ki, a BioShock-film munkálatai zátonyra futottak, öröm az ürömben viszont, hogy kaptunk húsz concept artot, amik nagyjából felvázolják, hogyan festett volna az adaptáció a mozivásznon.

Az alábbi képek Jim Martin, a film concept artistjának hivatalos weboldaláról származnak, és vázlatosan bemutatják, hogy milyen lett volna a Rapture a mozivásznon. Úgy tűnik, hogy ezek alapján olyan helyszínek is szerepeltek a filmben, amiket a játékban nem láttunk.

Mint ismert, a BioShock-film munkálatai leálltak, elsősorban anyagi okokból: a mozit hegesztő Universal Studios 200 millió dollár helyett csak 80 milliót szánt volna az adaptációra, ez viszont sem Ken Levine-nek, sem az eredeti rendezőnek, Gore Verbinskinek nem tetszett, akik nagyobb költségvetésből akarták összerakni a kizárólag felnőtteknek szóló alkotást.

9.
9.
dBLOOD
Legalább nem b*szták el.
7.
7.
TheNick
Ahogy nézem a képeket, film helyett talán egy egyedi animációs alkotással jobban kilehetne aknázni a benne lévő dolgokat.

Bár ki tudja milyen lett volna a film.
5.
5.
Simonus18
Hoppá, 7edik kép: Scarface a víz alatt
3.
3.
drakecsaj
Kar erte, biztos jo lett volna ha megkaptak volna azt a 200 millat :/
2.
2.
felegyi
2007 legjobb játéka... sőt, ennél kidolgozottabb FPS alkotással nem találkoztam azóta, kivételes darab! 200 -ból mit tudtak volna összehozni, inkább töröljék ki a 80 millával minthogy valami szart kapjunk!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...