Battlefield 4: Second Assault - februárban PC-re is

Link másolása
Az EA Customer Experience egyik tagjával folytatott beszélgetés során a Second Assault megjelenésével kapcsolatban tett fel kérdést egy felhasználó, és meglepő módon választ is kapott.

Egy Gillounit nevű Twitter-felhasználó osztotta meg azt a képet, melyen éppen az EA support egyik tagjával web-chatel. Ahogy látható, a beszélgetés során hősünk nem kertel, és azonnal nekiszegezi a Second Assault PC-s megjelenésével kapcsolatos kérdést EA ügyfélszolgálatosának, aki készségesen válaszol, és a februárt jelöli meg lehetséges időpontnak.

Esélyes, hogy a csomag rég megjelent volna már, azonban a DICE az alapjáték hibáinak kijavítása érdekében félretett minden munkát. Az Xbox One-tulajok számára már egy ideje elérhető DLC olyan klasszikus Battlefield 3-pályákat fog visszahozni, mint az Operation Métro és a Caspian Border.

13.
13.
12.
12.
Dkajari
Arról persze még most sem lehet tudni, hogy mikor jön ps4-re... Remélem a pc-s változattal együtt...
11.
11.
Stranger
10.
10.
Elyas
Bocs az offért de ez nekem fontos és nem tudom a gk mail-ét :

Le fogjátok hozni a Microsoft and Machima botrányt (az Ms titokban fizetett a Machimának h promozzák az XOt -ez Amerikában illegális -) ezzel a cikkel foglalkoznátok? Néztem több helyen is de néhol teljesen mást írnak érdekelne ti mit tudok erről.
8.
8.
Drazhar
Szóval most akkor "kész" van már a javításokkal a Dice vagy még mindig szar?
4.
4.
Dark_Temptation
kárpótlás kép jól esne 1 ingyenesség.
3.
3.
mestermagyar
#2: Nyugi, eggyüttérzek :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...