Launch traileren a Tomb Raider: Definitive Edition

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 24.
  • Videó
Jövő hét kedden startol el a Tomb Raider next-gen változata, ám a Square Enix már ma megosztotta velünk Lara régi-új kalandjának launch trailerét. Hölgyünk arcán szebben éktelenkedik a kosz, de még így is dögös.

Azt amúgy tudtátok, hogy két külön fejlesztő készítette a next-gen változatokat? A PS4-es verziót a Nixxes csapata rakta össze, míg az Xbox One-os portért a Sleeping Dogsról elhíresült United Front Games felelt.

A Tomb Raider: Definitive Edition január 28-án landol a boltokban.

Ezek is érdekelhetnek

10.
spikee576
Megnemvolt szerencsem a gemhez ps3n de mostmar nemiskell ps4n a jobb grafixmiatt az extrakis rajtalesznek a lemezen igy inkabb bevarom ezt a verziot,amugy nagyon allat gemlett csak ebbe az iranyba vigyek tovabb Lara kalandjait.
9.
kriszvandaar
Sztem meg eleg allat lesz a nextgen lara! Mondjuk nekem a killzone sem hagyott semmilyen kivetnivalot magautan:-)
8.
metercsiken
#5: Pont így látom én is!
Szint semmi különbség a Ps3-hoz képest!
Ez így elég kevés........lenne, ha így maradna, de én is remélem, hogy még javul!

Vagy maradhat felőlem ez a látvány( egyébként szép ), de akkor játékmenetben, fizikában...stb fejlődjön a többi játék, de nagyon! : )
7.
drat576
Imádtam az új TR-t és remek játéknak tartom, de ez a videó elég pongyola. Aki ezt csinálta/vágta azt én kirúgnám, mert ez minden csak nem csalogató.
5.
Solid Snake1984
Hm. Én nagyon csípem az új TR-t. Már többször kipörgettem, de engem ez a 'next gen" élmény nem dobott föl annyira. Azon kívül , hogy haja mozog, megjegyzem, gyakorlatilag mindig szépen csillog, ha sáros akkor is;- semmi extra nincs benne. Nagyon remélem, hogy nem állnak meg ezen a szinten és grafikailag jobb lesz ettől.
3.
Zuzda18
Szerintem,romlik a szemem.Ezt minél többet nézem,annál csúnyább a játék.
Mosott textúrák,gusztustalan ronda víz,és még lehetne sorolni.De mondom lehet csak a szemem romlik."Kemuri"-nak jó vételt hozzá,One-ra és PS4-re is.:)
1.
DON GONDOCS
Talán az eddigi legjobb Tomb Raider rész a Legend óta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...