Ilyen a Castlevania: Lords of Shadow 2 világa

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 29.
  • Videó
Link másolása
Befutott a Castlevania: Lords of Shadow 2 második fejlesztői naplója, melyben a játék világáról értekeznek a MercurySteam munkásai. Komor, sötét világ ez, ahol a hozzánk hasonló elátkozott lelkek is érvényesülhetnek.

Festményekre hajazó, sötét gótikus világban járunk a Castlevania: Lords of Shadow 2-ben, amely rögtön két idősíkban játszódik. Ám a jelen sem olyan, mint ahogyan mi ismerjük. Gonosz vérszívók maradhatnak rejtve a szemek előtt, ám háborújuk az egész világ sorsára kihat majd.

Gabriel Belmont, azaz Dracula kalandja február 28-án jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

8.
8.
Noeel
csak nekem tunt fel amit a videoban mondanak?:) magyar es kelet europai epiteszet inspiralta a tervezoket?! :) jokis game lesz :) can't wait.
7.
7.
Trapyd
Erről a játékról az első rész után elhiszem és érzem, hogy jó lesz. Nem nézem meg a videót, nem lövök le semmit. Nagyon jól fogunk szórakozni.
6.
6.
Drazhar
Ez a videó úgy epikus, ahogy van!
4.
4.
DarkLord
Az első részben pont azt szerettem, hogy voltak benne tipikus oldschool szörnyek.: goblin, Troll, Óriás, stb. aztán a helyszínek, mint a mocsár, erdők egytől egyig telitalálat volt vagy a leszakadt híd egyből a játék elején mikor a nagy szakadék fölött kellett átmennünk rajta ezek mind mind olyan pillanatok voltak a játékban amit nem lehet elfelejteni.

Itt a második részben azért a jelenkori dolgok, mint azok a fémpáncélos fegyveres alakok lehet nekem egy kicsit illúzió rombolóak lesznek majd. De mint láttam azért a mítikus szörnyek sem vesznek ki a játékból, mint most ez a 3 fejű szörny, sárkány vagy az ezelötti videóban 1mp-re feltűnt egy nagy csáp ami valószínű egy hatalmas Kraken csápja lesz ami megint csak tetszetős fog lenni.

Ezért is írtam, hogy kicsit félek, hogy a jelennel keverve mit hoznak , majd ki belőle, de tuti megtalálják, majd a balance-ot, hogy mindenki jól járjon.
2.
2.
pinapecér
Az első rész hogy mondjam ilyen mesebeli történet volt morbit stílusba mártva.
Ahogy a második rész már elég gót horror típus lesz. Én már várom:)
1.
1.
DarkLord
A jelentől megmondom az őszintét kicsit féltem, de ugyanolyan dark atmoszférával rendelkezik tehát már eme kicsi kételyem is elszállt :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...