Képeken a The Order: 1886

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 29.
  • Képek
Link másolása
Kicsit olyan érzésünk van, mintha ugyanazokat a képeket nézegetnénk a The Order: 1886-ról, csak más-más szögből, de ettől függetlenül örülünk minden látnivalónak - úgyis ritkán hallunk a játék felől.

A Ready at Dawn és a Sony Santa Monica közreműködésében készülő PS4-exkluzív The Order: 1886 még idén megjelenik, ha minden jól megy, de hogy addig se legyen hiányérzetünk, nézegessünk róla új screenshotokat! A képek egyébként a Sony Santa Monica megújult weboldaláról származnak.

30.
30.
simon 555
#25: Jaj de utálom ezt a játék szarozást...
Igen vannak játékok amik megérdemlik a "szar" szót, mint a legtöbb City Interactive játékok, amik ugye technikailag szarok, bugyuta történettel stb.
Egy inFamous vagy bármely más AAA címre, hogy lehet így kijelenteni, hogy szar?
Neked nem tetszik, ezt elhiszem, de attól nem lesz szar egy játék mert neked nem jön be...
29.
29.
Ra1D3n
#27: Azért nem reagálsz érdemben, mert értelmi képességeid abban kimerülnek, hogy egyből elkezdesz személyeskedni, ahelyett, hogy konkrét érvekkel belevágnál egy kicsit komolyabb "vitába". Bár ehhez már késő(ugyanis a személyeskedő felhasználókkal nem folytatok semmiféle komolyabb kommunikációt), és különben is, hol van az megírva, hogy mindenkinek ugyanazt kell szeretnie? Az infamous széria egy egyszerű példával közölve olyan mint a spenót. Van aki szereti, de én utálom, mert számomra szar. Meg szerintem indokolatlanul túl van hype-olva(akár csak a Killzone Shadow Fail, ami siralmasan unalmas és szar, csak van olyan aki nem lát tovább a grafikánál). Egy God of War, Uncharted, egy Quantic Dream IP vagy akármi más komolyabb projektre már tudom azt mondani, hogy fasza, sőt még a The Order-t is várom, de a vitatott címre a legkisebb jóindulattal se tudom azt mondani, hogy akár jó lehet, mert az infamous első két része sem győzött meg. Nem éreztem olyan minőségbeli változást, hogy az alapból se íze, se bűze első részt egy olyan minőségi folytatással tegyék pályára mint annak idején az AC1-AC2-re való megjelenéskor. Azért valljuk be, az első AC nem volt rossz, de a jótól is messze volt nagyon, aztán jött egy olyan AC2 amitől a gémerek java letetette a haját. Az infamous-nél ez nem történt meg, ugyanazt a szart rakták eléd, csak van akinek ez elég, de szerintem meg édeskevés...
28.
28.
mark825
#18 attól még h neked szar az infamous másnak lehet tetszik. erre nem gondoltál? nem vagyok oda én se a szuperhösös játékokért , de az infamous tetszik. Meg mi az hogy szar ? mer láttál 3 gameplayt aztán te következtetni tudsz arról hogy szar? nem értem meg sose az ilyen embereket .
27.
27.
#18: Ra1D3n-hogy te mekkora gyökér kocka troll vagy....nem is pazarlom rád tovább az időmet,kár volt még elolvasni is te gyökér
26.
26.
LAZLOW20
#18: Attól hogy neked szar,még lehet hogy jó játék lesz,vagy jövöbe látó vagy esetleg?Attól meg nem leszel nagy gyerek,hogy az F betüs szót le bírod irni angolul.....
25.
25.
Ra1D3n
#20: Első és második részét anno a nagy uborkaszezonok alatt pótoltam, mikor már az összes jó játék elfogyott. Ami megmaradt nekem a játékból az az, hogy a harcrendszerre végtelenül bugyuta és repetitív(a játék 90%-ban villámgolyókat kell lődözni, a maradék egy kis közelharc, illetve egyéb brutál képességek bevetése). Ehhez képest nekem még a Prototype is minőségibb szórakozás volt. A különbség csak az, hogy az infamous PS exkluzív, míg a Prototype multiplatform. Szó se róla, a Prototype sem volt valami nagy durranás, de azt legalább élveztem. Arra meg mondjuk kíváncsi leszek, hogy milyen történeti alapon folytatódik az infamous, mert általában a jó befejezéseket szokták alapul venni a folytatásokkor, és elviekben Cole kiírtotta a conduitokat(vagy valami hasonló). Majd egyszer kipróbálom ha valamelyik ismerősömnek meglesz, és kölcsön tudom kérni, különben meg ingyen kéne osztogatni ezt a játékot, mert csak annyit ér az én szememben...
23.
23.
bane
#18: InFamous szar? Ne érts félre, de tesztelted már?:O nekem a képek videók alapján tetszik és akkor máshogy fogalmazom meg valahogy több jó címet mutat a Sony(nekem) inFamous, The Order, a driveclubot sokan várják de szerintem a grafikáján kívül semmi maradandó nem lesz benne. XO címek?:/ Halo.:/ Ha tudsz még valamit akkor írjad én csak hirtelen az utána olvasással csak ezt találtam ami említésre méltó.
22.
22.
Yanez
Eddig 3 játék van PS4-re, amit nagyon várok. Az egyik ugye ez, a másik az UC4, a harmadik pedig egy multiplatform, a Watch Dogs. Viszont ebben az évben még 140 játék jön az új PS-re és ezek közül eddig csak 70-et jelentettek be. Biztosan lesznek még kellemes meglepik! :)
21.
21.
simon 555
#18: A DriveClub meg mióta rétegjáték?
A Gran Turismo a legkomolyabb szimulátor ami van konzolra és még így is 10 milliót meghaladó eladásai vannak részenként. Pedig a szimulátorok rétegjátékok.
A DriveClub meg egy kellemes átmenet lesz arcade autós (NFS) és szimulátor közt(Gran Turismo).
20.
20.
Ronam
#18: Lefogadom egy percet sem játszottál az előző részeivel, mert ha játszottál volna akkor nem mondanál ekkora hatalmas baromságokat. Nagyon rendben volt az Infamous mindkét része, és van egy olyan érzésem, hogy nem lesz ez másképp a Second Son-al sem....
19.
19.
simon 555
#18: inFamous szar? Ahaa oké....
18.
18.
Ra1D3n
#2: Brutális címekkel támad idén a PS? Are you f*kin serious? Jön ez, és semmi más idén, ettől azért nem kell elélvezni(ugye az infamous szar, Driveclub meg nagyon réteg).

BTW a képek az előzetesre emlékeztetnek. Örülnék valami konkrét gameplay videónak már, főleg ha idén a boltok polcaira kívánják már tenni Sonyék a játékot.
14.
14.
simon 555
#11: Ha te mondod...
Nekem egyáltalán nem ugrik be erről semmi. TPS nézettel rengeteg játék rendelkezik, ahogy fedezékrendszerrel is. Játékmechanikát meg nem igazán ismerjük.
13.
13.
JackBauer
#11: Igen ebbe van valami, akcióorientáltnak is tűnik a játék, de majd a gameplay megmondja a tutit.
12.
12.
kopic
#10: vortel jol leirta.:)
11.
11.
vortel
#10: Nekem is egyből a GOW ugrott be a képek alapján, mégpedig a tipikus TPS kameranézet, a fedezékrendszer és a játékmechanika miatt, de persze majd gameplay videóknál kiderül mennyire lesz GOW-os.. Ha az lesz én nem bánom mert szerettem mindegyik GOW-ot, kivéve az utolsót. A hangulata és a szettingje viszont ennek sokkal jobban bejön, szóval szerintem én tuti beszerzem.
10.
10.
JackBauer
Ebbe mi GEOW-os? Valaki fejtse már ki nekem mert nem értem:D A Shadow of Mordornál értettem miért hozták fel az AC-t (játékmenet és a mozgás tökugyanaz), viszont itt még játékmenet videót sem láttunk, szóval valaki. Köszi :)
9.
9.
kopic
Ennek a jateknak kurvara GeoW feelingje van !:O Mar varom az elso gameplayt !
8.
8.
bane
#7: Most megint elolvastam a mondatodat és nem csak értelmeztem, hanem elképzeltem.:O
Gears ezzel a hangulattal plusz látványvilággal, fegyver kinézetekkel ... huu ha ez olyan lesz kötelező darab mondjuk első a PS4:D Szerintem követni fogom a híreket mostantól.:))
7.
7.
Drazhar
#6: "gameplay kép" amikor behajolva fut a karakter hátulról, ezek mind játékbeli képek, korábbra ha visszakeresel volt már sok ilyen. (mint itt az utolsó)
6.
6.
bane
#5: volt már gameplay? tudnál linket adni?!
5.
5.
Drazhar
a gameplay képekből nekem folyamatosan az jön le, hogy ez lesz a PS Gears of War-ja. (és ez most nem szidás, jó értelemben!)
4.
4.
ulikedegs
a kevés játékok közé tartozik amiket beszerzek
2.
2.
bane
brutális címekkel támad a ps idén. Remélem jövőre nem lesz pangás.
1.
1.
GabbyXD
Nagyon szép kár hogy exclusive cím lesz ez is :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...