Megjelent az új Dungeon Keeper

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 30.
  • Letöltés
Link másolása
Mától tölthető le az új Dungeon Keeper, pontosabban az a reboot, amit még mobilokra jelentett be az Electronic Arts tavaly nyáron. Az anyag free-to-play, ergo a kipróbálásán nem veszíthettek.

Peter Molyneux klasszikusa, a Dungeon Keeper valószínűleg sokatok kedvence, és bizonyára rengetegen vártatok hozzá folytatást...

És bár erre egy darabig nem lehet számítani, a minap kaptunk egy rebootot, ami iOS-re és Androidra jelent meg, és free-to-play modellben játszható. Bár a játékmenet alapjai látszólag nem változtak, a grafika némileg felfrissült. A fejlesztést egyébként az EA Mythic végezte.

16.
16.
Cipo3
hát nekem nem indul el. Ugyanazt írja ki mint randall13-nak. Terheltek a szerverek?
15.
15.
deso
Ha már meglátom egy játékon hogy f2p messziről el is kerülöm. A store-ban is direkt csak a fizetős játékokat nézem mert inkább kifizetek egy játékért 500-1000 Ft-ot csak hogy normálisan tudjak vele játszani és ne azon múljon egy játékban a sikerélményem, hogy mennyi pénzt vagyok hajlandó rákölteni..
13.
13.
Henry82
#12: Akkor az jobbfajta. Egyebkent en nem banom, ha fizetni kell, megszoktam mar, ha valami termek vagy szolgaltatas kell, azert fizetek, de nehogy mar egy harom gombos mobiljatekra kifizessek 75 fontot, csak hogy lehessen hasznalni a sportkocsikat!
12.
12.
Ooorky
#11: Ironikus módon mobilon az EA az egyik legkorrektebb kiadó, Simpsons Tapped Out az egyetlen játék ami a tablet-emen van mióta megvettem, és nem érzem semmi hátrányát annak, hogy egy fillért se fizettem érte.
Tegnap ezt is felraktam, de még nem próbáltam ki.
11.
11.
Henry82
Ahh már kezdtem megörülni, hogy a régi kedvencemnek folytatása lesz, aztán tessék, mobilos majomkodás, ráadásul F2P:((

A mikrotranzakciós játékokra most amúgy is nagyon haragszom, én azt hittem, hogy itt alacsony összegekről van szó, letöltöttem kölyöknek a CSR Racinget, gyorsan eljutott odáig, ahonnan már csak pénzzel lehet "fejlődni", kérte, hogy intézzem el, hogy tudjon kocsikat venni és tuningolni, na mondom megveszem a legnagyobb csomagot, hogy tényleg tudjon válogatni, erre 75 font!!! Az mai árfolyamon több mint 28e huf!
Hogy a picsába gondolják ezt, ez csak egy kis szaros bugyuta mobilos játék, ezért Steam-en vagy Originon akciós időkben egész sorozatokat lehet megvenni!!!
10.
10.
Stack
csak nekem szarakodik a kép?
olyan mintha gáz lenne videó kártyával. pl nem jeleníti meg a karaktereket, meg a szobák sem száz százalékosak :(
9.
9.
mestermagyar
#7: Épp itt a poén. pont azt újítják fel az alapoktól, aminek van egy normális gameplay menete.

Nem értem miért van ez, én hányingert kapok attól, amikor telefonra kiadnak ilyen rajzfilmfigurás/animációs grafikájú f2p trágyákat, mintha a nagy gépet szó szerint felnőttnek, a kis telefont meg gyereknek tekintenék. Miért akarnál telefonon rajzfilmes grafikával játszani? A telefon képernyője jobban közvetíti a pixeleket így, vagy mi a fasz?

Szerintem MINDENKI egyetért, hogyha már a telefonon nem lehet tökéletesen irányítani mindent, akkor legalább az érzése legyen nagygépes. Nem tudtam még tolni, de feltételezem mennyivel jobb érzés tolni a GTA portokat, úgy érezve, hogy ezt idáig csak bazinagy gépen tolhattad, mint egy gangstar nevű GTA egyszerűsített másolatot. Itt most nem szidom a ganstart, sőt a gameloftot szeretem emiatt a mobilra AAA miatt, de ez volt a legnyilvánvalóbb példa. :P
8.
8.
RetecH
#7: Csak hogy akkor nem ingyenes játékként fogják kiadni. A F2P pedig mostanában már egy túlságosan is bevált módszer, főleg mobilokon. Sajnos nem egy játékot csesznek el így. :/
7.
7.
Deadpool
Akkor ahogy olvasom, sikerült egy remek játékot nagyon elcseszniük. Pedig vannak olyan gyöngyszemek, amikhez nem is kéne hozzápiszkálni. Elég lenne, ha meghagynák a játékmenetet olyannak, amilyen, és a grafikát megcsinálni olyanra, amilyen a mai elvárás, és esetleg pár zenét berakni alá, ja, és még valami, a single részt is rendesen belerakni. Mármint a D Keeperbe.
6.
6.
TrishtanAG
Nem azért, de ez már olyan 2-3 hónappal ezelőtt megjelent. Amúgy sajnos (ahogyan a mobilos Theme Park-nál is) pont a játék alapjai lettek brutálisan leegyszerűsítve, és arra kihegyezve, hogy jó 1 óra játék után már csak microtranzakcióval lehessen továbbjutni.
3.
3.
randall13
Ááááá a szokásos EA minőség xD Szerencsére nem kellett pozitívan csalódnom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...