Chewbacca bloggol!

  • Írta: szabi
  • 2006. január 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Ebben a rohamosan fejlődő világban már a filmsztárok is bloggolnak! Vessünk egy pillantást mindenki kedvenc vukijának, Csubinak a blogjára!
Manapság már boldog-boldogtalan meg tudja osztani a világgal a véleményét, és ennek az egyik formája a bloggolás. Nap mint nap szembetalálkozhatunk az internet végtelen mezején híres emberek oldalaival, felsorolni most nem szeretném őket, aki akar, úgyis rájuk talál.

Késő vasárnap esti hírünk sztárja, a mindenki által imádott szőrös, kócos-borzos, csintalan vuki, Csubi (anyakönyvezett nevén: Csubakka Sándor, szül: 1976. ápr. 1, Kashyyyk bolygó, anyja: ismeretlen, apja: Attichitcuk alias "Itchy") hatalmas nyitottságról tett tanúbizonyságot, amikor is tavaly ősszel elindította saját weblogját, online naplóját.



Megtudhatjuk a postokból, hogy áll Sándor a napi politikához, szereti-e a grízestésztát (állítása szerint: aaaa aaaaarrn nnhhhh, hurrnhhhh), a Tuborgot előnyben részesíti-e a sörpultoknál (UUUHHHGGG-rrrr!), és ami ugye a legfontosabb: apránként elárulja azt is, hogy mi a helyzet a csinos vukilányokkal!

Kisebb utánajárás után viszont kiderült az is, hogy Sándor már 2005 áprilisa környékén megízlelte a bloggolás zamatát, hiszen a Wuuuauuggh. Harharh! fedőnevű akció keretében már egy Wookie-English szótárat elkezdett összeállítani. Nem tudjuk, milyen megfontolásból hozott létre egy új accountot magának, de végülis a végeredményt nem befolyásolja, ha ő szimultán akar bloggolni, ám legyen! Ez nekünk csak jó.

A Gamekapocs Stáb nevében azt az ígéretet tudom tenni, hogy a 2006-os évben még nyitottabb szemmel fogjuk járni az internetet, hogy a feneketlen űr még több ragyogó csillagjáról számolhassunk be nektek!

Ki tudja, talán még az is kiderül egyszer, hogy Leia hercegnő Han Solo előtt Dubaiban escortozott.
6.
6.
fojesz
Ki képes ennyi agymenést kitalálni... :)))
5.
5.
Sybilla
Váó, a Csubi is idősebb nálam egy csipetnyivel!! LOL!
4.
4.
NitroX
Ez nagyon tetszett, köszi
2.
2.
lewton6
1.
1.
MikeReem
hehe.. ez nagyon nagy :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...