Kiszivárgott a PC-s és a next-gen GTA V dátuma?

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 3.
  • Pletyka
Link másolása
Ha nem lenne elég a korábban már felszínre került számos utalás, itt van még egy, amely a PC-s és a next-gen Grand Theft Auto V megjelenési dátumáról szól. Júniusban újabb platformokon is napvilágot lát a Rockstar játéka?

A cseh Super Gamer webáruház úgy tudja, hogy 2014. június 13-án, pénteken jelenik meg a Grand Theft Auto V PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Persze esélyes, hogy a dátum nem fedi a valóságot és az oldal üzemeltetői csupán találgatnak, mindenesetre az előrendelés már él.

Vagy lehet, hogy Rockstar a kiskereskedőknek már megerősítette a megjelenés idejét? Ilyenre is volt példa a történelem során. Bizakodjunk!

158.
158.
Goldge
#39: Hülye vagy? ezen lehet a legjobban röhögni :D
155.
155.
GAMEROD
#154: Biztos vagyok benne hogy ma már a többségnek nem alsó alsó kategóriás gépe van, mivel már elérhető árúak a gépek. Kivéve akinek nem.
154.
154.
Pistisukos
Biztos vagyok benne,hogy akkora gépigénye lesz,hogy sokan nem fogjal élvezni:(
151.
151.
Juha
Ha nem lenne a sok :), meg az rdr-lastofus-uncharted kombó, akkor talán még nem is ismernénk rá. Majd belelendül megint.
148.
148.
FrankBlack
#145: Nem tudtam, hogy aranyat köptem, amikor azt írtam, amit idéztél tőlem, de biztos úgy van :) Amúgy abban van némi igazság, hogy néha gáz az, hogy az ember megszokja a jót, akkor utána a régebbi, kevésbé jót már nem tudja úgy élvezni. Pedig ez sok embernél így van. Mert szerintem kevesen vannak, akik visszasírják az agyon másolt, régi VHS filmeket, amikor már megszokták, és megszerették a bluray minőséget. Vagy nem hiszem, hogy sokan lennének, akik annyira szívesen visszacserélnék a régi 50 cm-es fa dobozos videoton tv-re az évek óta megszokott 106-os Full HD tv-t. Szóval ez bizony ilyen dolog. Aki megszokja a jobbat, az utána már nem szívesen adja lejjebb. Az viszont kétségtelen, hogy ennek vannak hátrányai is. Mint amikor egy jó filmet még nem adtak ki bluray-en :) Vagy a gta5-öt pc-re :)

Az, hogy pc-n az irányítás pocsék lenne, azt én nem tapasztaltam. Sőt: éppen ellenkezőleg. Választhatok, hogy egér+bill. vagy kontroller, amiben pedig óriási választék van pc-re. Nekem volt már egy-két jobb fajta kontrollerem, és semmi bajom nem volt velük.

Az exclusive címeknél pedig igazad van abban, hogy mindenkinek más az igénye. Viszont ez azt is jelenti, hogy mindenkinek a saját igénye, és ízlése szerint mást jelent a „szín tiszta minőségi munka”. Így pl. amit te annak neveztél az mást, pl. engem hidegen hagy, mert nekem nem azok a játékok jelentik a minőségi munkát, hogy „a legjobb történettel, legjobb színészi munkával ellátott címek”. Nekem ez egy filmnél fontos szempont, de nem egy játéknál :) Viszont örülök neki, hogy neked tetszik, egészségedre :) Csak fogadd el, hogy nem mindenkinek azok a játékok jelentik a színtiszta minőségi játékot, mint neked.

„ár-érték arányban egy konzol jobb”
Inkább ezt olvasd el:
http://gamekapocs.hu/tag/randall13/blog/5840/egy_konzol_sokkal_olcsobb_mint_egy_pc
De én is írtam erről az első blogomban, hogy mi mennyibe kerül:
http://gamekapocs.hu/tag/frankblack/blog/4915/konzol_vs_pc_haboru_a_gk_n_avagy_igy_haboruztok_ti_gk_sok_k

Ez egy olyan téma, amiről több száz kommenten keresztül lehetne vitázni, mint általában a konzol vs pc témában. De szerintem hagyjuk, mert elég volt itt már egy moderátori intézkedés is, és egy bann. De legfőképp ezért, amit a modi is írt: „Felesleges szájkarate, aminek semmi értelme nincs, és soha nem is lesz.”

Mindenki játsszon azzal, amit szeret, és azon amin akar, ahogy jól esik neki, csak ne bántsuk egymást. Ahogy szoktam mondani: „csak játszatok szépen gyerekek, és ne veszekedjetek”

#146: adi43: Épp ezért neked is ezt javaslom: ne húzd fel magad :) Nyugalom… a hosszú élet ritka :)
Na most már megyek aludni :)
145.
145.
norby9409
Én is leírom már szerény kis véleményem...Az odáig rendben van hogy a PC-k túl lépték teljesítményben az Xbox360/Ps3 adta lehetőségeket, és ebből adódóan a grafika is szebb...de azt nem kéne elfelejteni, hogy az elmúlt generáció konzoljai 7 éves rendszerek. Az is egy dolog hogy PC-re minden játék sokkal olcsóbb, viszont kérdem én, hány száz ezer forintot kell abba a PC-be bele ölni mire lényegesebben szebben futtatja az adott multiplatform címeket ? Míg ott van Ps3/Xbox 360 potom 50.000 Ft-ért...
Aztán jönnek itt az ehhez hasonló aranyköpések:
"Na meg hát így 2014-re azért nekem is van egy minimum képminőség, grafikai szint, és framerate, amit megszoktam miután natív Full HD 42" TV, és 27" monitorom lett. És én az alatt a szint alatt már nem tudom élvezni a játékokat."
...Elég szomorú hogy ha egy régebbi címet pusztán a grafika miatt nem tudsz élvezni.
Jöhet bármilyen troll beszólás, ár-érték arányban egy konzol jobb. Attól hogy nem csilli villi minden, még ott a tökéletes játékélmény, ami a legfontosabb...elvégre a konzolt arra találták ki..minden porcikája csak a játékért/játékélményért felelős...
Pc-re általában csak alcsony minőségű portok érkeznek, ahol oké hogy a grafika mostanság jobb, viszont egy fontosabb dolog, az irányítás pocsék. Ezen az se változtat hogy lehet kontrollert használni...
Aztán az exklúzív címek...mindenkinek más az igénye. Van akik beérik alacsony minőségű budget játékokkal is, amik nagy része teljesen ingyenes...teljesen mind1.
Míg pc-re vannak a stratégiai játékok, és még 1-2 értelmesebb ami exklúzivitást élvez, addig konzolon van egy egész kövér lista A-tól Z-ig. 2013-14-ben számomra az ilyen játékokról szól a játékfejlesztés: Bioshock Infinte,The Last of Us, Beyond: Two Souls...nem pedig valami MOBA szintű produktumról...És a legjobb történettel, legjobb színészi munkával ellátott címek (Beyond,LoU) nem fognak kijönni PC-re...a szín tiszta minőségi munkát nem fogják portolni.
Az ilyen címek miatt eléggé "konzolfanboy" vagyok, de ettől függetlenül nem ócsárolom a PC-t....csak megjegyzem hogy valakinek a minőségre fáj a foga és ezért képes kompromisszumokat kötni, valaki pedig beéri kevesebbel is és egy torrentezés után kipörgeti gépen...
Végezetül pedig egy az OtherWorld-ös SaS-tól egy idézet...
"A szar, az szar marad, hiába néz ki úgy mint egy torta."
144.
144.
kopic
#128: En mar rengetegszer kertem, de sajnos beleuntam.:) Semmi ertelme nincsen, ugyis mindig vissza fog terni.:S
143.
143.
GAMEROD
Sziasztok gyerekek! Na szóval, ne aggódjatok a PC port miatt, mivel 2008 óta négyszereződött a PC-k teljesítménye. A többségnek nem 512MB videokártyája van, hanem 2GB-os, A többségnek nem egymagos procija van, hanem 4,6,8 magos. A Többségnek nem 1 GB RAM-ja van 4 vagy 8 GB. És nem volt drága fejleszteni. Tehát nem illik aggódni a port miatt, főleg hogy a játék motorja alig változott. Ha pedig mégis szar lenne a port, hát megoldjuk mint anno is tettük egy kis buherációval.
141.
141.
hakydakillah
Nem értem, mikor jön egy pc-s hír, vagy egy ilyen lehetséges hír, akkor lemegy szinte mindenki óvoda szintre.
Összes GTA hírnél ez megy már hosszú évek óta. Felesleges szájkarate, aminek semmi értelme nincs, és soha nem is lesz.

És igen, lehet innentől gyűjteni a bann achievementeket...
130.
130.
greenmelon
#127: Tudod, nincs ronda nő se, csak kevés pia. :D
Mindenesetre a GTA-val se az a baj, hogy csúnya lenne, hanem az a fránya framerate drop. A 4. részt boxon hagytam inkább a picsába két óra után, nem vette be a gyomrom mikor szaggatásig csökkent az FPS egy-egy zsúfoltabb helyen.
128.
128.
Harkov
Légicsapást kértem seggeszkire, remélem gyorsan ideér. :D
127.
127.
trion96
#106: Na elöszôr is, köszönöm az értelmes választ. :)
Akkor abban megegyezhetünk, hogy nem ronda a gta 5 csak vannak nagyobb igényû emberek.
Mert most ha megnézed ezt a képet----> http://www.gamekapocs.hu/tag/andy976/nagykep/944/3190
Erre szerintem nem lehet rosszat mondani.
124.
124.
greenmelon
#123: Akkor jó, megnyugodtam, hogy nem az értékes idődet rabolják ezek a szerencsétlenek. :D
Néha én is belefolyok a vitába, kell időnként egy-egy dózis retardáltság, ha már a közvetlen környezetem hál'istennek nem adja meg nekem.
123.
123.
FrankBlack
#118: Tudom, és köszi :) Drága időt nem is pazarolnék ilyen beszélgetésekre, de most melóban vagyok, és unatkozom, így meg jobban telik a munkaidő :))) De tényleg köszi a jó tanácsot :))
119.
119.
K.Bandi
PÍNTEG TIZENHÁRÚÚÚÚÚÚÚM
118.
118.
greenmelon
#116: Frank, ne fáraszd magad azzal, hogy ennek a papagájnak megpróbálsz elmagyarázni bármit is, Te is tudod, hogy nem éri fel ésszel. Flash pedig a másik gecibuta lény, akire nem érdemes karaktert pazarolni.
114.
114.
Trapyd
#107: Nem remélem, hogy egyszer ember lesz belőled.
113.
113.
Trapyd
#102: Senki sem mondta, hogy ronda.
112.
112.
Juha
Uramatyám, itt néhány gyereket tényleg fel kellene pofozni, mielött ez lesz az általános "next-gen"...
107.
107.
crytek
Remélem megint egy lószar portot dobnak a pc-sek elég mint a 4 volt!
106.
106.
FrankBlack
#102: Hát lehet, hogy egyeseknek durva az ilyen kijelentés, de nem biztos, hogy ez azért van, mert nem látta az illető a konzolos verziót, hanem inkább pont azért mert látta :)))

Viszont akik csodálkoznak az ilyen kijelentéseken azok meg biztosan nem látták még mire képes egy pc-s GTA, ami ráadásul pc-n nem csak 22 FPS-re képes:

http://fc03.deviantart.net/fs70/i/2011/339/9/d/gta_4____dark64_best_screenshots_by_dark6464-d4i9gs9.jpg

Szerintem aki pl. ilyen minőségben tolja a IV-et pc-n, és még esetleg nem is 22 FPS-el, akkor az ő szemének talán joggal lehet csúnya az 5. rész konzolos verziója. Minden csak nézőpont kérdése :)) Ja, és persze ízlések, és pofonok. Nem vagyunk egyformák :)
105.
105.
Henry82
#101: "Fifa meg egy igazi szegénységi bizonyítvány."
Akkor ezek szerint aki szereti a Fifát, az sárga csillagot kap és elzavarják a focipályákról? :) ezt gondold át jobban.

trion96:
Nekem pl semmi bajom a konzolokkal, de a voodoo korszak óta nem láttam pixeleket. Kipróbáltam a kedvenc játékaimat havernál xboxon is, de a PC után nagyon gyenge látvány fogadott, nem ehhez van hozzászokva a szemem, így nekem ez nem elég jó. Konzolexkluzívok? Hát némely játékot kipróbáltam volna, de nálam nem létkérdés ez az egész, játszok azzal ami van.
104.
104.
Teuton
Tisztelettel megkérdezem a modokat, miért nem fordított a hozzászólás rendszer? Először ellenőrizni a kommentet és csak utána megjeleníteni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...