PES 2015 - óriási változásokat ígér a Konami

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 3.
  • Hír
Link másolása
A Konami óriási változásokat ígér a Pro Evolution Soccer idei felvonása kapcsán, és látszólag komolyan is gondolja a dolgot: a sorozat történetében először egy brit stúdió is segíti a munkálatokat.

Noha a Konami még nem jelentette be formálisan a Pro Evolution Soccer 2015-t, azért hébe-hóba igyekszik hájpolni a címet: most például a Konami Europe fejese, Shinji Hirano ígért drasztikus változásokat a sorozat idei felvonása kapcsán, sőt azt is elhintette, hogy a PES történetében először nemcsak japánok fejlesztik majd a játékot, hanem egy új brit stúdió is beszáll a munkálatokba.


"Konkrétumokat nem mondhatok a PES 2015-ről, de készen állunk arra, hogy visszatérjünk" - mondta Hirano az MCV-nek. "Nem árulhatok el részleteket arról, hogy pontosan mire készülünk a brit stúdióval, de ők is rajta vannak a következő projekten, és figyelembe veszik azt is, mire vágynak az európai emberek. A márka globalizálása a cél, szóval nem csak japánokra bíztuk a fejlesztést."

"Tudjuk, hogy mit rontottunk el a PES-nél, és dolgozunk a problémán. A következő verzió teljesen más lesz. 2014 az átállás éve, szóval óriási dolgokra lehet számítani!" - fejezte be az úriember, aki mindezzel arra is célzott, hogy idén már next-gen gépekre is megjelenik a PES, legalábbis PS4-re egészen biztosan.

24.
24.
Wolverine
Én nem akarom leszólni a pes-t, mert volt idő mikor, ezek az újabb fifák laggoltak a régi gépemen és kénytelen voltam azzal tolni és bizony okozott jó pár örömteli órát. A pes-nek a fő gyengesége a fifával szemben a körítés, mert no licensz, no magyar kommentár/nyelv, és még sok apró dolog ami egy lowbudget játék benyomását kelti az emberben...viszont ha tényleg felismerték a hibáikat és nem a "ki tud nagyobbat mondani, miközbe épphogy belepiszkáltunk a gémbe" akkor könnyen lehet hogy visszatérek hozzájuk. A pesbe sztem több a ráció és élethűbb tud lenni, míg a fifa kezd ellaposodni és hiába jobb a körítése, ha még mindig teli van idegesítő valótlanságokkal.
22.
22.
Panda HUN
#21: Azért ez a passz dolog sem így igaz. A pesben is megvan ez az hibát lam passz effektus ha a pass-supportot maxra felrakod. Én azt törölném el minden foci játékban. (Persze ezt senki nem lépi meg, mert akkor a véristvánok kb egy óra után szaladnának vissza a boltba, hogy a játék hibás...)
21.
21.
akela_hun
sziasztok. amit írok az az én saját véleményem. játszottam míndketövel. a PES-ben több tudás kell a játékhoz a FIFA szerintem árkádosabb nézzük a passzt. Pesnél át kell venni a labdát Fifánál nem lehet elrontani a paszt oda ragad a játékoshoz. ugyan a több jog a Fifánál van csapatok neve pályák stb. de egy kis krativitás az editorba és nem hogy eredeti csapatnevet készítek de még bajnokság logó és nevet is amire a Fifa nem képes a next genbe se. a másik úgy gondolom 2014-es pc-és pes ugyanaz a szint mint a next genes fifa 14-é szóval másik motór ide oda nextgenen semmivel se külömb a fifa, ki véve a ps3-at és a 360-at
20.
20.
weekendgamer
a Nikenak volt a Take it to next level című reklámja, na egy ahhoz hasonló újítás már szemrevaló lenne :D
19.
19.
kulabácsie
#1: Te géniusz, mondj még ilyeneket.
Költözz be a villába az egysejtűek közé ,oda való vagy.
18.
18.
metaxer
csináljanak a fifáéhoz hasonló kaliberű multit, tegyenek normális zenét a menübe, tegyék bele több csapat stadionját és mindenek előtt oldják meg végre a csapatok/ligák licenszeit hogy ne ilyen north london meg hasonló hülyeségeket kelljen látni találni... ha csak ezt megoldanák, máris nagy lenne a változás

17.
17.
Dízel
nyomi pes. mindig megigérik h. na majd most!!! de mindig elbuknak. senki sem jatszik a jatékukkal. a pc-s fifa nem sokat de az ignite motorral felvértezett konzolos társa sokat fejlődött. ami nem megy minek erőlteti ez a focihoz fogalmatlan konami!?
16.
16.
strike19
Én a 2K games-től néznék meg egy focis játékot.Az EA bajba lenne.De hajrá PES.
15.
15.
PcSanyko
hát valamit fel kellene mutatniuk.PS2-n egész jók voltak még...
14.
14.
JackBauer
#13: Szerintem meg játékélményben a PES veri a fifát, de hát izlések és pofonok, fölösleges győzködni egymást, hogy melyik játék a jobb:)
13.
13.
razipapi
Az a baj ,hogy bármit ígér lehet lefogom tölteni játszok vele 1-2 meccset utána úgyis visszatérek majd a FIFA 15 re mert hiába bugos és irreális mégis jobb élményt nyújt mint a PES :/
De ha próbálkoznak az sosem baj !
Hátha jövőre :))
12.
12.
ulikedegs
11.
11.
vortel
Aki azt mondja, hogy a Fifa nem újul minden évben pontosan annyit amennyit egy ilyen játéknak kell, az hazudik és nem magyar...


... vagy nem játszik vele minden évben több száz órát megjelenéstől a köv rész megjelenéséig :P
10.
10.
Dirty666
#9: Ügyes vagy! Anyád buztos büszke rád.
9.
9.
ulikedegs
#4: majom vagy....erre a kommentre is képes vagyok
7.
7.
ulikedegs
#6: vegyél fel és toljunk egyet ;) ps4en fifa 14
6.
6.
Panda HUN
#5: A botkezű verebeknek. Full manuálisban tolod vagy hagyod, hogy a gép csináljon mindent helyetted és csak nyomogatod a gombokat sorrendben (még csak nem is ütemre)?
5.
5.
ulikedegs
a fifa garancia a minőségre, a pes...az pes. élvezhetetlen foshalmaz
4.
4.
BigBoy88
#1: eléggé nyomorult vagy te, hogy csak erre a kommentre voltál képes...
3.
3.
Unknown
#1: Mégis miért? Mert legalább megpróbálnak a fifával ellentétben valamit ujítani ? -.-
2.
2.
keiji maeda
mintha nem minden évben úgy reklámozná magát a fifa meg a pes hogy minden megváltozik millió újítás :) :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...