Beköltözhet a Star Wars a Disney Infinitybe

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 4.
  • Biznisz
Link másolása
A hírek szerint újabb leépítésekre készül a Disney Interactive, miközben a számára különösen jövedelmező Disney Infinity projektet a Star Wars- és a Marvel-univerzum hőseivel is kibővítené.

A Wall Street Journal szerint a Disney Interactive folytatja az elmúlt évek sorozatos leépítéseit, hogy végre tartósan nyereségesen működhessen.

Az elbocsátásokat a 3 ezer főt foglalkoztató cégen belül már bejelentették, nyilvánosan pedig a szerdai pénzügyi helyzetjelentés után fogják: a 2010-ben felvásárolt, közösségi játékokkal foglalkozó Playdomot biztosan érintik majd az átszervezések.

A nyereségesség javítása érdekében továbbra is kiemelt projektként kezelik majd a Disney Infinityt. A játékra több mint 100 millió dollárt költött a vállalat, de végül bejött a számítása: szeptemberi adatok szerint több mint 3 millió példányt adtak el a címből, ennek köszönhette a Disney Interactive a történetének második nyereséges negyedévét is.

A Disney Infinity tehát bővülni fog, ha minden igaz, a Star Wars- és a Marvel-univerzum karaterei is ellephetik a játékot.

8.
8.
strike19
Tudom ,hogy meg kell a gyerekkel szeretni a star wars-t,De azért ennyire ne sülyedjünk már le hogy a szörny rt. szörnyel lógnak együtt stb.
7.
7.
névtelenség
Amivel féléve még csak vicceltünk, az nem sokára igazzá válik? Oh fuck!
6.
6.
RetecH
Egyáltalán nem érdekel ez a játék, de a Star Wars és a Marvel hősöket azért ne hülyítsék már le még jobban.
5.
5.
ZephyrDavid
Az a baj hogy az egész ami Star Warssal kapcsolatos most már csak szinte kis korú gyerekeknek csinálják, hogy a szülőket is ezzel huzzák le sok gyermek játék, rajzfilmekkel való rászoktatás. Nem mellékesen tényleg kicsit megerőszakolva a Star Wars feelingjét az idősebbek számára.
4.
4.
grieves13
#3: Hát igen a kommunizmus papíron nagyon jól muzsikál, de mivel belekerül a képletbe az emberi természet, megbukik... :D
3.
3.
wolfwarrior
#1: Kapitalizmus semmi sem szent minden eladható, néha azt kívánom bárcsak kommunizmus lenne igazi kommunizmus ami a népet szolgálja és nem a nép azt.
1.
1.
strike19
Ne.Mért kell mindent tönkre tenni a mocskos pénzé. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...