Dátumot kapott az xboxos World of Tanks

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 5.
  • Megjelenés
Link másolása
Alig kell néhányat aludniuk, és az Xbox 360-as játékosok is belevethetik magukat a Wargaming közkedvelt MMO-jába, a World of Tanksbe. A játék természetesen konzolon is free-to-play marad.

A Wargaming bejelentette, hogy február 12-én rajtol el a World of Tanks Xbox 360-as változata. A játék konzolon is free-to-play marad, de csak akkor játszhatsz vele, ha Gold-előfizető vagy Xbox Live-on. Ha nem, egy hétnapos próbaidőszakot kapsz csak belőle.


A játékot egyébként a tavalyi E3-on jelentették be, a fejlesztését az a Wargaming West végzi, amely egyebek mellett a F.E.A.R. harmadik részét is összehozta Day 1 Studios néven. Az Xbox 360-as kiadásban körülbelül 100 tank lesz eleinte, az USA, Németország és az Egyesült Királyság kínálatából lehet majd válogatni.

2.
2.
akela_hun
#1: semmi baj az fps-el gép függő nekem egy i2 proci 4 giga ram 1 giga videó kari és megtaláltam az a legjobb beáltást ami szép is és 40-45-50 fps-el tolja. boxon szerintem 30 fps-nél többet nem hoz ki belőle
1.
1.
PAtr0n
Végre! Újabb pénzhegyek (meg ku*rvák) ömlenek majd SerB ölébe. Azért kíváncsi vagyok, hogy az fps probléma boxon is jelen lesz majd? Vagy ott azért leprogramozták rendesen, és több magot használ majd? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...