A Star Citizen támogatottsága átlépte a 38 milliót

  • Írta: Arell
  • 2014. február 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Soha nem látott rekordokat dönt a Wing Commander alkotójától érkező új űrkereskedelmi és harci játék támogatottsága. Az idei kiadására váró cím a héten megütötte a 38 millió dolláros gyűjtési mérföldkövet.

Star Citizen című PC-s űrszimulátor a Wing Commander alkotójától, Chris Roberts-től és a Cloud Imperium Games fejlesztőcsapatától, továbbra is rekordokat döntöget. Ezen a héten a játék immáron 38 millió dollárt halmozott fel több mint 382 ezer támogatótól.

A cím már most a valaha legsikeresebb crowdsource-olt projekt pénzügyi szempontból, messze meghaladva a Pebble Watch 10 millió dolláros bevételét. Csak hogy legyen összehasonlítási alapunk: az eredeti Gears of War 10 millió dollárt kóstált, míg Tim Schafer Brütal Legendje úgy 25 millióba került.


Most, hogy a Star Citizen elérte ezt a mérföldkövet, a játékosok számára elérhetővé válik a Cano, az Oretani és a Kabal rendszer. Ezekről többet is olvashattok a játék hivatalos oldalán. Amennyiben a büdzsé eléri a 39 millió dollárt, a Cloud Imperium Games bejelent egy "új célt, amely segít megtervezni a Star Citizen jövőjét egy új perspektívából" - közölte Roberts rejtelmesen. Egészen mostanáig minden mérföldkő egy új rendszert nyitott meg.

"Ahogy mindig, továbbra is köszönjük a nem szűnő támogatást a Star Citizen felé. Nehéz megfelelően kifejezni, mennyire hálásak vagyunk a közösségnek, hogy lehetővé teszik ennek az álomnak a létrejöttét" - nyilatkozta Roberts -, "tudom, hogy mindenki alig várja, hogy minél többet és minél hamarabb láthasson a Star Citizenből. Több hajót, több csillagrendszert és játékmenetet, és biztosítom, hogy mi is tűkön ülünk, hogy megmutathassuk mindezt nektek."

A cím várhatóan idén indul útjára.

3.
3.
dBLOOD
Nézzétek meg a pledge-eket! Ez már most gusztustalanul a fejésről szól...
1.
1.
eszem
Ez mind nagyon pozitív de nagyon nagy a nyomás a fejlesztőkön is már, ha felsülnek akkor sokak kedvét veheti el az adakozástól. Lehet a kevesebb több lett volna. Remélem nem vállaltak túl sokat.

Az ilyen játékból meg abszolút hiány van, szóval érdekes lesz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...