A jövő héten érkezik a Far Cry Classic

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 8.
  • Megjelenés
Link másolása
A Ubisoft HD-felbontásban támasztja fel az első Far Cryt, amit önálló formában is megvásárolhatunk az Xbox Live-on és a PSN-en. Persze a megnövelt felbontás nem az egyedüli újdonság, az átvezetőket is átdolgozták.

Habár a Far Cry Classicot még a tavalyi Xbox Live Summer Arcade promóció keretében szerették volna útjára bocsájtani, ez nem jött össze, bő fél évig pihentették a projektet. A jövő héten viszont végérvényesen is rátehetjük a kezünket digitális formában Xbox 360-on és PS3-on - egészen pontosan február 12-én, ára 9,99 dollár lesz.

A játékot megtaláljuk a Far Cry: The Wild Expedition csomagban is, amely február 14-én landol a boltokban, immáron lemezes formában. Most már azt is tudjuk, hogy az első rész továbbfejlesztett grafikával, megújult átvezető jelenetekkel és átdolgozott kezelőfelülettel hódíthat a konzolosok körében. A CryEngine első változata tíz év múltán is gyönyörködtet.

16.
16.
#11: Nem az altalad irtakkal volt gond. Eggyel visszabb olvasva leirtam mi volt a gebasz vele.
15.
15.
#13: Az 1. jo volt.
A 2-ban a folyamatosan ujratermelodo ellenseges terepjarok igazan idegesitoek voltak.
Allandoan jottek mire megalltal fustolt a cucc, szarra lotted oket magjavitottad a kocsit beultel mentel 200 metert ujra jottek es az egesz kezdodott elolrol.
De meg fogyaszthato volt.

A 3 meg egy idegesito klisehegy otvar elcsepelt jatekmegoldasokkal tulspilazott idegesito bossal.
Es a kuldetesek alatt olyan szinten lescripteleltek voltak, hogy siman lehetne rolling shooter is.
Konkretan szerintem a jatekipar legalja es a jatekos total hulyenek nezese mindegy csak fizessen kategoria.
14.
14.
GAMEROD
#12: Minek legyen? Rókabőr lenne akárcsak a Resident Evil 4. Vannak mod oldalak barátom, aztán tedd olyan élethűvé amilyenre akarod.
13.
13.
strike19
Egy Far Cry-al se játszottam.De úgy látom itt az idő ,hogy kipróbáljam.
11.
11.
DON GONDOCS
Hát az első far cry megér egy hd kiadást a 2 is jó lett volna ha nem kellet volna gyógyszert szerezni és a fegyverek is kapnak egy god modot, a 3 már úgy jó ahogy van
9.
9.
Extol
Az első Far Cry volt az ami ért is valamit
7.
7.
Stranger
#5: Az FC 2010 mod ugyan úgy cryengine 1-es. Egyébként az nem halt el. Az első 2-3 pályát már kiadta a készítője átdolgozva és a következő pályáról is vannak már képek. Csak megszakításokkal készül, így sokat kell várni rá.
5.
5.
crytek
#4: Az nem lehet visszatarto erő!

Már anno elkezdték csinálni Far Cry 2010 néven az akkor cryenginnel csak hát elhalt. Akkor volt aki elkezdte a Far Cry 3 editorral annak a graf motorjára az is elhalt. Csak akkor tudnám minek fájdítják az emberek szívét ha sosem fejezik be.
4.
4.
mestermagyar
#2: Mármint nem néztem mit írsz, akkor mind1. :P

De a farcry már rég nincs a crytek/EA kezében, tudtommal az első rész volt az övék. Külön farcry 2 engine pörgött a 2 alatt, ami viszont gyönyörű látványt nyújtott, a cryengine is itt-ott elmaradt szinte.
3.
3.
mestermagyar
#2: http://hu.wikipedia.org/wiki/Far_Cry
Jobb oldalt nézd a leírásban a motort...
2.
2.
crytek
A mai napig titkon várok egy Far Cry remake-et a legujabb cryenginennel!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...