Egymilliónál jár a Resident Evil: Revelations HD

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 10.
  • Hír
Link másolása
A Resident Evil: Revelations eredeti, kézikonzolos változata nem muzsikált fényesen a kasszáknál, nem úgy a tavaly nyáron megjelent HD-port. A Capcom szerint több mint egymillió példány talált gazdára eddig.

Sokak szerint a tradicionális Resident Evil-feelinggel operáló Revelations sokkal élvezetesebb, mint a hatodik rész, ami az eladási adatokon is meglátszik. A tavaly nyáron PC-n, Xbox 360-on, Wii U-n és PS3-on debütált HD-változatból már több mint egymillió példány (egészen pontosan 1,1) talált gazdára összesen.

A Capcom korábbi nyilatkozata szerint a játék fogadtatásától függ a sorozat jövőbeli sorsa. A rajongók bebizonyították, hogy a klasszikus játékmenet egyáltalán nem idejétmúlt, így joggal bizakodhatunk egy minőségi folytatásban.

A japán cég hamarosan egy újabb klasszikus részt porol le: hamarosan érkezik a Resident Evil 4 - Ultimate HD Edition PC-re.

5.
5.
elvan a gyerek ha jatszik
#4: Vagy egy HD portot a Resident Evil: Outbrak-ről.
4.
4.
spikee576
Resident2remaket akarunk Capcom!!!!!
1.
1.
elvan a gyerek ha jatszik
Alig várom hogy legyen elég fölösleges pénzem, hogy be tudjam szerezni. A kritikusok ellenére, én eddig minden Resident Evil játékot élveztem amivel játszottam, már csak a történet és szereplők miatt is. És kíváncsi vagyok hogy mi történt ebben a részben (ami vagy az 5 előtt vagy az 5 és 6 között játszódik időben), azért is mert Chris Redfield-nek általában Jill Valentine a partnere, de a 6-ban nem az volt, és még csak utalás sem volt rá, hogy hova tűnhetett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...