Ingyenes Dungeon Keeper Valentin-napra

Link másolása
Valentin-nap alkalmából ingyenesen töltheti le minden GOG.com-felhasználó a Dungeon Keeper Goldot. Emellett több Dungeons & Dragons- és multiplayer játék is akcióban van az oldalon.

Valentin-nap alkalmából óriási akciókkal várja a régi játékok rajongóit a Good Old Games csapata. Ha ellátogatunk a GOG.com-ra, Dungeons & Dragons- és mutliplayer játékokat tölthetünk le akciósan, hogy legyen mit játszani szívünk választottjával.

A legnagyobb ajándék azonban az, hogy ingyenesen letölthető az eredeti, '97-es Dungeon Keeper, ráadásul a Gold változat, mely tartalmazza a kiegészítőket is. Emellett, ha kedvet kapunk a második részhez, most azt is 75 százalékos kedvezménnyel szerezhetjük be. Az akciók vasárnap délig tartanak, így nem árt egy kicsit sietni.

7.
7.
suresz
telepítve is van, kösz , hogy szóltatok!
6.
6.
LiMiT
#5: KeeperFX engedi a többféle felbontás használatát(amúgy is kell a multihoz a keeperfx), viszont nagyon kicsik lesznek az ikonok és egyebek ha 1024x768tól nagyobb felbontásban használod, bár van sokezerszersokezres felbontás is amit ingame az alt+R comboval váltogathatsz is.
5.
5.
levantine
#4: Az elsőben lehet valamit variálni a felbontással? Még érdekelne is, ha kicsit emészthetőbb lenne a látvány.
4.
4.
LiMiT
Aki esetleg multizna az első részével dobjon egy üzenetet. Egy két hete játsszuk a haverokkal. Az első rész szerintem mérföldekkel jobb mint a kettő, bár gondolom ebben közre játszik hogy kis tökös koromban is DKztam napi szinten. Aki pedig még nem hallott a Dungeon Keeper 3ról(Nem, nem a telefonos okádék): https://wftogame.com/
3.
3.
csoki0619
Most kezdtem el újra játszani a második részével a napokban, és azt kell hogy mondjam az egyik legkreatívabb és legszórakoztatóbb stratégia ami valaha készült. A hangok, a látvány és a hangulat szuper!
Az első részével sajnos nem játszottam még soha, de ha már ingyenes akkor ki fogom próbálni, bár ahogy olvastam a második részben nincs túl sok újítás az első részhez képest!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...