Mi az a Transformers: Rise of the Dark Spark?

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 14.
  • Pletyka
Link másolása
Az Amazonon spottolták a Transformers: Rise of the Dark Spark című valamit, ami a leírás szerint ugyan egy videojáték, csak ugye az Activision még nem jelentett be semmi ilyesmit hivatalosan.

Az Amazonon megjelent leírás szerint a Transformers: Rise of the Dark Spark egy 3DS-re, PS3-ra, PS4-re, Wii U-ra, Xbox 360-ra és Xbox One-ra készülő videojáték lesz, túl sok konkrétum viszont nem derül ki róla: elvileg akciójátékról van szó, ami a veteránok és az újoncok számára is egyaránt fogyasztható.

Ugye idén kerül mozikba az új Transformers-film is, így nem meglepő, hogy az Activision készít új adaptációt, az szokatlan viszont, hogy a kiadó látszólag nem akar a Transformers: Age of Extinctionnel közösködni, és így - a korábbiak alapján teljesen érthető módon - a saját maga útját járja Transformers témában. Vajon visszatér a High Moon Studios?

10.
10.
rayden02
Hivatalos trailer
http://youtu.be/Sj-lD5gthQ8
8.
8.
Bizony jo lenne egy uj resz, a fall of cybertron nagyon tetszett!
7.
7.
Juha
Kemuri lelépett, miután interjút csináltak vele, és a kommentelök elküldték a búsba. Nekem jobban fog hiányozni, mint a trollkodó sz*rf*szúak.
6.
6.
Dom Q
#2: Kemuri oldalát nekem meg se nyitja.
5.
5.
Csoki80
#1: Inkább fejlesztenek még valamit ds-re minthogy vita- ra és megvan a bevétel biztosan, vitan, meg nem "biztosan" ;-P

A sanyinak kellene megpumpálni a vitát lóvéval, s később megtérülne. De ha beindul ez a now akkor meg a vita nyerő helyzetbe kerül.....

Egyébként a játékot nem is de a filmet várom nagyon tetszett az előző is :-)
4.
4.
RetecH
#3: Nyilván nem fog újraregisztrálni.
On: Nekem tetszett a 2012-es Fall of Cybertron, remélem nem csak egy kivételes siker volt. Az meg furcsa, hogy nincs megemlítve a platformok között a PC, az Activision általában minden lehetőséget megragad a bevételhez.
3.
3.
KeXxX
2.
2.
lesik20
Eskü bocs azz off-ért, de mi van, Kemuri bannolva lett. Mai nap még nem láttam kommentjét
1.
1.
RangerFox
De ha már 3DS-re elkészül, akkor Ps Vitrára miért nem lehetne szintén elkészíteni? Ahh, bírom hogy azt várják a fejlesztők, hogy vegyenek elég Vitát ahhoz, hogy adjanak ki játékokat rá, de játékok nélkül nem fognak több Vitát venni... És az eladások növelésére egy Transformers játék tökéletes lenne.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...