Itt az önálló Assassin’s Creed IV: Freedom Cry

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 20.
  • Hír
Link másolása
Már elérhető a boltokban az eredetileg DLC-nek készült Assassin’s Creed IV: Freedom Cry, amit most önállóan futtatható változatban is kipróbálhatunk. Xboxos változat előreláthatóan nem lesz.

A történet szerint Edward Kenway elsőtisztje, Adewale hajótörést szenved Haiti partjainál. Lassan talpra áll és a tettek mezejére lép: saját hajója és legénysége lesz, nem beszélve az orgyilkos képességekről.

A standalone Assassin’s Creed IV: Freedom Cry már elérhető PS3-ra és PS4-re, a PC-s verzió február 25-én érkezik. Az xboxosok most hoppon maradnak.

8.
8.
Gora
Ubifos az ubifos marad, az xbox360-asokat jól lesz@rja. De ak minek jelent meg arra is dlc-ként? :P
7.
7.
Juha
Nekem rohadtul bejött az alapjáték, az eredeti sid bácsi féle pirates! óta várom az ilyen játékokat. Viszont mint AC? Fene tudja, lehet az amcsik ugyanígy voltak az Ac2-vel, és ök azzal a világgal nem tudtak azonosulni, míg én a 3-4-el nem. Ha önálló kalózkodós játékként adták volna ki, akár orvgyilkos képességek nélkül, akkor is megállná a helyét.
Persze így két fan-tábort is megszereztek egy csapásra, AC és "kalózolós" játékosok, utóbbiak nem nagyon voltak ellátva játékokkal mostanság, lehet ezért is csavarták erre a sztorit.
De akkor a következö rész mi lesz? Lostvikinges? :-)
6.
6.
deviques
#1: Az Adeline az egy vicc volt, még demonak is rövid. Két rész Barátok közt között végigjátszod.
4.
4.
crashpipi
#3: Nem mindig ilyen sarkalatos. Ha 4-5 emberbe kötsz bele és van köztük 3 típus minimum, ilyen csicska, mint a videó előnézeti képén, mondjuk egy két "tank" és egy puskás is, már élvezhető a harc. :)
3.
3.
eszem
Én úgy tudom a rambo játék csak később érkezik...

Nem zavaró ez a körbe állnak de meg se karcolnak harc?
2.
2.
DarkLord
Én még trehány módon nem játszottam végig..(pedig belekezdtem amikor kijött).az alap elég jól sikerült a 3. rész után, de maga ez a kalózkodás nem az én világom. Bár a bálna vadászatot azt élveztem mini játéknak, az baromi hangulatos lett benne.
1.
1.
crashpipi
Aki végigtolta az alapjátékot, annak max 2 délután laza szórakozás, ha még össze is gyűjt mindent. :S
Picit lehetne tartalmasabb, viszont a hangulata és az a pár küldi rendben van nagyon.
4500 különállóként, de az alap mellé csak 3000 HUF!
Ha a PS4 exklúzív Adeline történet csak 4-ed ennyire volna jó, talán már lenne létjogosultsága annak, hogy azt extraként emlegessék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...