Kiefer Sutherland az új Mortal Kombatban?

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 22.
  • Pletyka
Most, hogy úgy-ahogy feldolgoztuk a világ legkirályabb tényét, miszerint Kiefer Sutherland a hangját adta a Metal Gear Solid folytatásához, kezdjük el feldolgozni a következőt: úgy néz ki, a Mortal Kombatban is szerepet vállalt.

Kiefer Sutherland ritkán vállal videojátékos szerepet, viszont amikor mégis, akkor jól választ: ugye annak idején ő alakította Roebuckot a Call of Duty: World at Warban, most pedig Big Bossként készül visszatérni a Metal Gear Solid folytatásában.

Úgy néz ki azonban, hogy van egy másik videojátékos projektje is, igaz, ez egyelőre szupertitkos: Sutherland az IGN-nek adott interjújában kotyogta el, hogy a következő Mortal Kombatban is hallhatjuk majd a hangját: "Dolgoztam a Mortal Kombaton is, és bár az egy hatalmas játék, de nem annyira, mint a Metal Gear Solid V."

Sutherland több mint egy évet dolgozott az új MGS-en, mint mondta, ehhez képest az új Mortal Kombattal gyorsan végzett - ennél több konkrétumot viszont nem árult el sem a játékról, sem a szerepéről.

Ezek is érdekelhetnek

68.
strike19
Te jó ég!Mi van itt? A hír a mortal kombat-ról szól erre mindenki MGS-ről beszél.Majd a következő MGS hírnél alá mortal kombat-os kommenteket írok.
64.
PrimYaz00
#62: 1 újabb hülye lépett színre... nem csoda, hogy sokan lenézik a gamekapocsot, értem is, hogy miért....
63.
#56: Ja, hogy te azt mondod amit a south park diktál. Akkor mi is az agymosás?
62.
br1Koo
A tekken 3 nem jobb az mk-knál? Na bazd le magad aludni D:SA Tekkennél összetettebb és folyékonyabb verekeőds game nincs :D
59.
PrimYaz00
#53: ha te mondom, elhiszem
58.
TheFlash
#57: bocs, tévedtem. nem 2d-s az 1 oO pedig arra emlékeztem :D
56.
TheFlash
#39: nem égetem le magam, mert van 1 véleményem, ami neked úgy látszik nagyon nem tetszik, és te ezen olyan szinten fent akadsz, hogy már a caps lockra is ráfekszel, szóval inkább te égeted le magad :) Nem láttad a south parkban azt az animés részt? Ott is kimosták az agyukat hihihihi :))
54.
myrodis
Hogy itt milyen vitákat lehet olvasni! Legközelebb ha nem tudok aludni, egyből Gk-ra jövök :D.
Mivel nekem csak a Mortal Kombathoz volt szerencsém nem szeretnék hasonlítgatni (amit egyébként sem lehetne), de miért lenne egy játék bonyolult és mély történettel jobb mint egy másik ami "csak" kikapcsolódásra szolgál? Személyes élményeim szerint nagyon kevés játék tudott katarzist okozni, nem tudom ez az én hibám-e.
Én ritkán várok el többet egy játéktól, mint azt, hogy kikapcsoljon és szórakoztasson. Ja és az "agyhalott" Codok között is vannak kiváló részek, engem eddig megvettek kilóra az epikus jelenetek.
53.
Yanez
#52: Sosem voltak bôven, sohasem!
48.
jarlaxle
babl3tyo2,9 Yanez. Szép beszéd volt jò tudni hogy vannak még valòdi gamerek. Ahogy soraitokat olvastam csak ugy törtek elö belölem az emlékek ff7; Vagrant story; Re2; Turok M64 sokàig tudnám sorolni de nem teszem.Mortal kombat szerettem azt is nagyon föleg az elsö két részt sok érmébe került a szüleimnek. Aztán jött Snake éreztem ez valami más igen ez màr művészet aki a húrokat pengeti nem màs mint Kojima David rekedtes hangjàtol amit annyira lehet szeretni mire a darab végére értem a ps2 kontroller kiesett a kezemböl és nem akartam Bossal harcolni. Majd àlogattam a tv-m homályos a kép? Nem az a baj... sirok mint egy gyerek.. Mk jò játék Tiszteletem az öreg Tobiast Mgs? Nem jobb Teljesen más....
39.
#33: Addig olvastam hogy az animék agymosóak. Aztàn rájöttem, hogy megint olyanról beszélsz, amiről fogalmad sincs.
FOGD MÁR BE EMBER, MAGADAT ÉGETED CSAK.
34.
Yanez
#33: Rögtön azzal kellett volna kezdened, hogy csak a Peace Walker-t toltad, így már érthető, hogy miért vélekedsz így a szériáról. Különben nagy hülyeség lenne, amit itt összehordasz.
32.
PrimYaz00
a 7es kommentet, azokra értettem akiknek van életük, mert látom, a sok kocka egyből elkezdett fröcsögni, nem mindenkinek volt születésekor vagy 6 konzolja, rá mgs-el...
29.
Yanez
Nekem már rég nincs meg. Még akkor elajándékoztam az összes 576-ot. :( Most szívesen újraolvasnám a MGS 3: Snake Eater tesztet!. Nem küldené át valaki fénymásolva? Please!
22.
Yanez
#21: Van Isten, de nem Kiefer-es a hangja. Olyan, mint Charlie Chaplin-é volt.
21.
Tyler89
Nem tartom magam egy nagy MK fannak, de a játékkal kapcsolatos hírek mindig felkeltik az érdeklődésem. Az előző játék is remek lett. Nem vagyok kombómester és a fatalityket is minden alkalommal ki kell néznem a menüből. De a szórakozást, amit nyújt, azért érdemes volt megvenni.
Kiefer pedig egy jó színész, a hangja pedig valami... isteni. Ha lenne Isten, biztos ilyen hangja lenne. :D Annak meg örülök ha egy kedvelt színész hangjára vélek ráismerni akár egy játékban, vagy rajzfilmben. Ha csak pár sor erejéig is...
20.
simon 555
#13: Az MGS max nem jön be valakinek, de túlhájpoltnak nem szabad hívni, mert jogos az a hype.
Teljes mértékben megérdemli. Ennek a sorozatnak egyszerűen olyan mély története van, olyan mély világa, hogy egyetemen tanítani kellene és külön doktorátust csinálni belőle, mert aki teljes mértékben ismeri a történetet annak kijárna egy diploma :D (mondjuk Metalgearológia XD)
Ilyen mély és komoly története és univerzuma egy másik játéknak sincs.
19.
Freed
Az MGS mindegyik része full kidolgozott!Én az első részével PC-n játszottam...ZSENIÁLIS.Aki nem ért hozzá,nem tudja beleélni magát és ezt a játékstílust nem elég csak kipróbálni, de rá is kell hangolódni. Aki oda van a Rayman ért az azon a játékstíluson kívül nem is tud elképzelni mást. Nekem pl. nem jön be de aki ezt az irányzatot szereti annak biztos az jön be...Ja és a Splinter Cell valóban hajaz az MGS-re, de mivel ott is más a történet más értelmet,más lényeget kap a játék.
18.
Yanez
#17: Amiről Te beszélsz, az az, hogy a mai fiatalabb korosztály számára nem játék az olyan, ahol gondolkodni kell és valódi nehézségeket leküzdeni. Inkább multiznak agyba-főbe, számukra az jelenti a videójátszást. Szerencsére úgyis vannak még elegen, akik miatt édemes ilyen MGS szintű játékokat készíteni.
17.
TheFlash
#14: akkor írd csak be youtube-ba, hogy "best ps3 exclusive games" és amikor az MGS4-hez érnek hallani fogod az üres szavakat mint a "pretty good","pretty awesome" stb... azt játszanak vele 2 órát és inkább mennek vissza codozni. Erről beszéltem. Mint a gazdag (szülőkkel bíró) amcsik akik azt a gány Ryse-t megveszik, agyondícsérik, de játszanak vele pár órát és dobják a sarokba. Egész más emberek mint mi, nem értékelik a dolgokat, minden szart megvesznek... persze vannak itt is olyanok, de legalább érted miről beszélek.
16.
br1Koo
#14: Az AC tökéletes példája a túlhypeolt birkaeffektusnak egyébként..:D
15.
gyerecske
#13: Nyilván azok a legjobb játékok amik , NEKED jönnek be.
14.
Yanez
#13: A Peace Walker engem sem fogott meg, a többi része viszont zseniális! Az MGS-t nem elég "kipróbálni", ezt tudni kell játszani, érteni és figyelmesen hallgatni.

"...mert birkák, és mennek a tömeg után..." - ha van játék, ami neked nem jön be, akkor az biztosan túlhájpolt és csak a birkák mennek utána? Hallottál olyanról, hogy ízlés? Jól jegyezd meg ezt a szót, mégegyszer íZLÉS!!!

Nekem például nem jön be az AC széria, de elismerem hogy remek játék, mert sok elem van benne, amiért szeretni lehet.
13.
TheFlash
#11: szerintem meg enyhén túlhájpolt a MGS...nekem abszolút nem jött be, és a PS tulajok meg csak azért szajkózzák a best ps3 games ever-nél, mert birkák, és mennek a tömeg után...kipróbáltam de abszolút nem fogott meg, a Peace Walkert is, az sem. Akk már ink Splinter Cell (és jöhetnek az okosok hogy az csak MGS copy lal)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...