Deep6 - képeken a THQ lelőtt játéka

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Több mint egy éve annak, hogy a THQ elment, de még mindig ki tudunk bányászni ezt-azt a romjai alól: most éppen a Deep6 című játékról került elő néhány kép, amin a Metro 2033 alkotói dolgoztak.

Az alábbi képek Rodney Walden grafikus weboldalán bukkantak fel, mint kiderült, Deep6 címre hallgatott, és a THQ és a 4A Games újabb közös projektje volt. Az FPS érdekessége, hogy a víz alatt játszódott volna - nagy kár, hogy leállították a fejlesztését.

6.
6.
msmester
Ez a cuccot miért nem vette meg senki?
Vagy, ha valaki ezeket felhasználja azért már fizetni se kell?
5.
5.
Mezzanine
Szerintem nem lenne rossz egy ilyen víz alatti lövölde:) Anno az "AquaNox 2: Revelation" is hangulatos játék volt. Akit érdekel: http://www.youtube.com/watch?v=1OudHgDgrEk
4.
4.
shatterhand
Miert van az hogy ha elokerul egy lelott cucc konceptrajza vagy barmi egyeb olyankor mindig megkapja a "hu ez biztos kiraly lett volna" dicseretet??
A sok leszarozott 7 pontos cuccoknak is kiraly koncept rajzok vannak , csupa jokat irnak rola fejlesztok. Azt megis mikor kijonnek wc-t torolnek a sok hozzaertonek beallitott hardcore jatekosok.
Egy szaros keprol most mit lehetne megallapitani?
3.
3.
csomp02
azért a THQ értett valamihez kár hogy csődbe ment
2.
2.
Uhu123
Jee! Egy nem modern kori háborús lövölde és még hangulata is van. Persze, hogy nem készült el...
Kár, hogy a THQ csődbe ment.
1.
1.
Pharaoh
Ha a Metro mocskos-rozsdás és magával ragadó hangulatát a víz alatt is megtudták volna valósítani, akkor nagyon zsír kis game-et kaptunk volna (ilyen modernkori Bioshock-nak képzelném el és nem is rossz koncepció ez)!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...