Kétmillió bétázó a Titanfallban

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 23.
  • Hír
Link másolása
A Respawn Entertainment közösségi menedzsere a Polygonnak elmondta, hogy kétmillió felhasználó vetette bele magát a Titanfall bétatesztjébe. A csapat most a hibák kijavításán munkálkodik.

Az elmúlt napok a Titanfall nyílt bétatesztjétől voltak hangosak: a rajongók még a hivatalos megjelenés előtt bizalmat szavaztak a Respawn Entertainment shooterének. A közösségi menedzser, Abbie Heppe a Polygonnak elmondta, hogy kétmillió felhasználó vett részt a tesztben.


Heppe hozzátette, hogy a csapat jelenleg azon dolgozik, hogy a hibákat kijavítsák, s lehetséges, hogy a megjelenéskor sem lesz tökéletes a Titanfall. Természetesen lesznek olyan dolgok, amik megváltoznak a végleges verzióban, de a béta valójában arról szól, hogy elnyerjék a rajongók bizalmát, folyamatosan kommunikáljanak a játékosokkal, s kigyomlálják a bugokat.

A Titanfall achievement-listája egyébként már kiszivárgott, ha kíváncsi vagy rá, kattints a NeoGAF-re! Ha a bétatesztről született tapasztalatainkra vagy kíváncsi, csekkold ezt a cikket.

A játék március 13-án jelenik meg PC-re és Xbox One-ra, s két héttel később Xbox 360-ra.

41.
41.
Ra1D3n
#40: Bocs, összekevertelek ryoval :)
40.
40.
randall13
#39: Há de nekem tetszik a játék, lol.
39.
39.
Ra1D3n
#37: A véleményedet felfogta mindenki, csak éppen azt nem értem, hogy minek erősködsz amellett, hogy neked nem tetszett. Nem a te véleményed a sztenderd, és ezt kéne elfogadnod. Ha mindenkinek ugyanaz tetszene az legalább ugyanolyan szar lenne.

supair: Mindenképp felveszlek amint tudlak! :)
38.
38.
supair
#36: Ahogy megvan a ONE szeretném a Gamertagom a bárátlistádon látni.....:-)
37.
37.
randall13
#36: Ha valakinek negatív véleménye van valamiről, azt már is el kell nyomni? Régi szép kommunista idők.
Az EA meg nem véletlenül kapta meg másodjára is az Arany Szart. De amíg vannak olyan ostobák akik szerint a Dice presztízsének jót tett egy nyakig bugos BF4, addig továbbra sem várható javulás és kapjuk a mikrotranzakciókat és DLC-ket 60€-s játékok mellé. Pontosabban kapjátok.
36.
36.
Ra1D3n
#17: Ha nem tetszik minek irkálsz ehhez a hírhez? Ofkorz, szabad véleménynyilvánítás megértem. De figyelj, ha már eleve az a szándékod hogy beindítsd a flame-et akkor a fasznak erősködsz tovább... Nem tetszik, akkor nem tetszik, mi felfogtuk, mindenki mehet a dolgára.

Amúgy meg a Respawn nagyon jól nyúlt a játék egyes elemeihez és egy kibaszottul élvezetes és pörgős FPS-t rakott össze. Nem tagadom, elsősorban emiatt a játék miatt(meg később Destiny, Quantum Break etc...) veszek a jövő héten Xbox One-t, és ugrok fejest a multizásba március 11-ével, addig meg elütöm az időmet PS3, X360 társaságában, plusz az X1-os Forza 5-el.

Valaki itt fikázta a kommentekben az Electronic Arts-ot. Nem kenyerem megvédeni, de ettől azért kicsit intelligensebb is lehetne az illető. Ha nem lenne az Electronic Arts, akkor lehet, hogy a Dice csapata sem tartana ma ott, ahol tart, vagy sosem próbálhattuk volna ki a Brütal Legend-et és még lehetne sorolni. Én azért elvagyok velük, és semmiképp sem tartom rosszabbnak az üzletpolitikájukat mint másokét a piacon(talán egyedüli kivétel az Activision, de őket meg felhúzza a Blizzard).
34.
34.
TheNick
Engem sem fogott meg, de korrektnek tűnik, amolyan darálós, agyat kikapcsolós játék.
32.
32.
Markijoe
Engem megvett a játék kilóra! Jó lenne már a kezemben tartani! :)
30.
30.
randall13
#28: Ha csak fele annyira lennék hasznos mint te, már elérném a "senki" státuszt :(
29.
29.
supair
A Halo óta az első ami igazán tetszik.
Végignyomtam 2 napot a bétával,megvett.
Kíváncsian várom mit hoz a full verzió.
28.
28.
#26: ...és én még reménykedtem, hogy leesik neki... sebaj randall, légy továbbra is hasznos tagja az oldalnak!
27.
27.
p3ti
#23: "A Titanfall meg... függetlenül önmagától úgy is egy hulladék lesz. Miért? Két szó: Electronic Arts."

És az Assassin's creed pedig csak jó lehet, és mindig tökéletes mert : Ubisoft?
Vagy a Resident Evil mindig csak minőségi Survival Horror mert : Capcom?

Tapsoljuk meg a hét baromságát, és veregessük meg a vállát a 35. Wannabetrollnak, akit idehányt ez az oldal - irónia off.
26.
26.
randall13
#24: Nem értem mit kéne keresnem, hiszen még csak nem is a hírhez szóltál hozzá oO
25.
25.
BrendOoN
Nagyon tetszett a béta. A Respawn le sem tagadhatja, hogy a csapat felét ex IW-sek alkotják. Sokkal inkább ennek kellett volna lennie az új CoD-nak, mint a Ghosts-nak...
24.
24.
#23: Nem ártana újra nekifutnod ennek a blognak:

http://gamekapocs.hu/tag/yanez/blog/6201/velemenyek_es_szajkarate_a_gk_n
23.
23.
randall13
#18: Azért nem kell átesni a ló túloldalára. A Black Ops-nak kellett volna olyannak lennie, mint a Titanfallnak. CoD4 óta erős lejtmenetben van a sorozat.
A Titanfall meg... függetlenül önmagától úgy is egy hulladék lesz. Miért? Két szó: Electronic Arts.
Akinek több esze van egy gőzölgő kutyaszarnál és kicsit is érdekli, illetve tenni szeretne valami pozitívat a játékipar elzsidósodása ellen, az mesze elkerüli az EA-t.
22.
22.
levantine
#17: "Szinte minden egyes dolog benne valami másik játékból van lopva."

Tipik hater kijelentés, már bocs. :D Nem is értem, ez alatt mit szoktak érteni az emberek, vagy mi lenne nekik a megfelelő. Talán legyen a fegyver fejjel lefelé a képernyőn? Legyenek rózsaszínűek a falak? Vagy én nem tudom, hogyan nem kell "lopni" más játékokból. Egy játékot nem egy-két eleme alapján kell megítélni.

Egyébként láthatod szinte az összes játékmeneti videóban, hogy sima katonák, hogyan szedik le a titánokat. Ha ráugrik egy játékos és nem szedik le róla, akkor az szépen szétkapja a robotot. Ki van ez találva.

Szóval téged nem a marketing vakított el, hanem az előítélet és a beszűkült, laikus látásmód De nincs harag. :D
21.
21.
#19: Sajnálom, hogy nem csináltam screenshotot róla. Pedig csapaton belül első voltam, és nálam csak az ellenfél csapatában csak 1 volt nálam nagyobb pontszámú. Mindegy, hogy milyen pontszámom volt, egyszerűen nem éreztem azt, hogy akarnák tovább játszani vele. És ennyi. Lehet, hogy beleöregedtem már az ilyen tucatlövöldékbe.

Noobos dologról pedig annyit, hogy anno amikor a BFBC2 betáját elkezdtem játszani, akkor ott eleinte szarráaláztak (0/10 KD és stb), de tetszett és játszottam. És a beta végére egészen belejöttem a játékba. Szóval ez a ragequit, és feladós dolog sosem volt jellemző rám.

#18: volt az 10 perc is
20.
20.
Yami
Azt még elfelejtettem hozzátenni, hogy a játék nem forradalmasítja az online FPS-eket, de ez nem is volt célja. Viszont tele van ötletes újításokkal, amik jó játékká teszik.
19.
19.
Yami
Engem a Halo multijára emlékeztet, ami pedig tagadhatatlanul az egyik legjobb multi FPS a kategóriájában.

#17: Én tiszteletben tartom, hogy neked nem tetszett a játék, mert hát ízlések és pofonok, de azért ennyi baromságot nem kellene összehordani. Vagy magyon keményen próbálsz trollkodni, vagy dshadow-nak van igaza és egy match alatt szétszedtek mint Foxi-maxi a lábtörlőt és nyomtál egy rage quit-tet.
Más magyarázatom nincs, mivel egyetlen olyan match alapján alkottál véleményt az egész játékról, amit egy erősen korlátozott béta verzióban toltál.
Én úgy tapasztaltam, hogy nagyon szépen lehet taktikázni a játékban, ha az ember kitapasztalja a lehetőségeit. Az meg szerintem megdöbbentő, hogy mennyire sikerült kiegyensúlyozniuk a titan vs pilot harcokat. Ha nem totál idióták ellen játszol, akkor a pilóták pillanatok alatt szétszedik a robotod.
18.
18.
dshadow
#17: első három sorod után megértettem, hogy tényleg nem szántál öt percnél többet a játékra.

Ja, és nem korszakalkotó fps-ként volt bejelentve, max a hype fújta fel. Rengeteg új dolgot vezet be, már gameplay szinten is. Persze ehhez játszani kéne hozzá, mert könnyű hipsterként utálni valamit mert túl mainstream. Nem szégyen ha valami olyasmi bejön neked ami rajtad kívül még 1-2 millió ember szerint is jó.

Az meg amit az előbb írtam illetve írták előttem: Ha játszottál (már pedig játszottál) régebbi codokkal és ez nem tetszik akkor saját magadnak mondasz ellent. A CoD azért lett globális hate központ, mert pont az általad említett tizenévesek kezdtek el fanyalogni a grafika miatt és a változatlan gameplay miatt. Én az IW és Treyarch-nak adnék igazat: Ha valami nincs elromolva miért javítanád meg? Mi a különbség egy CoD4 és Black Ops között?
17.
17.
#12: Sikerélmény? Második helyen voltam a meccs végén. Kb 3 kill után már jött is a titan. Aztán azzal addig nembírtak semmit sem csinálni ellenem, amíg nem jött 2 ellenfél titannal. Semmi taktika, semmi skill nem szükséges a játszásához.

És ezt állítják úgy be mint egy korszakalkotó játékot? Szinte minden egyes dolog benne valami másik játékból van lopva. Talán ez az armor dolog új.

COD 4 jó volt a maga idejében. Korszakalkotó. De azóta volt még 7 db ugyanolyan COD és rengeteg más játék amik azok klónjai.

Hater lennék? Nemhiszem. Inkább csak nem vakított el a marketing amit az EA művelt ezzel a játékkal. Én is vártam a Titanfallt, de túlságosan elbíztam magam. Azt hittem, hogy egy igényes játékkal lesz dolgunk, de tévedtem.
16.
16.
randall13
#14: Ez nem ízlés kérdése, hanem tény. Ha az MW2 nem is, de a CoD4 az alapja szinte az összes mai FPS-nek. Aki ezt vitatja, az hülye. Anno az IW mert kockáztatni a perkekkel, killstreakekkel, új történetmeséléi móddal, fegyver testreszabhatósággal és bejött nekik. Azóta is csak olcsó koppintások születnek, beleértve a sorozatot későbbi részeit is.
15.
15.
p3ti
#14: Lehet utálni a Cod -ot, viszont online FPSbe az első 2 MW nagyon erős volt, és számomra még mindig korszakalkotó. Már trendi szidni a sorozatot, de a legtöbb aki duzzog rá, általában játszott az összes részével, csak nem akarja bevallani hogy régen neki is tetszett
14.
14.
fiucsavar
#12: elég érdekes ízlésre vall ha valaki azt meri mondani hogy a CoD és MW az évenkénti "hogyan húzzunk le 60fontot a hülyegyerekekről"-ön kívül bármit is megreformált..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...