Megjelenés előtti trailert kapott az új Castlevania

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 24.
  • Videó
Link másolása
Napok kérdése, és rávethetjük magunkat a Castlevania: Lords of Shadow második részére, de addig is lesz mivel elütni az időt: itt van például a játék launch trailere, amit az imént adtak ki a fejlesztők.

Amerikában holnaptól, nálunk pedig péntektől vásárolható meg a Castlevania: Lords of Shadow 2, a játékból PS3-as, Xbox 360-as és PC-s változat is készült. A MercurySteam utoljára tér vissza a Castlevania-univerzumba, hogy befejezze a Lords of Shadow-széria történetét - teszt nagyon hamarosan.

8.
8.
Pain
Demó alapján sztem jó játék lesz. A "szakértők" véleménye szerencsére nem sokat számít nekem.
6.
6.
HerodPK
Kész :DD 24 h gameplay :D amúgy utána rájöttem hogy szartam az XP re csak lepasszoltam az összes hülye puzlet és igen amit irtam az a zenedobozos résznél volt még :D után beindul a story végre kiderul ki kit miért hol hányszor és lett pár izgalmasabb fight is mint hülye golemeke himbálózni és kavicsokat ütögetni:D és amugy 25k ért combot fejleszteni mi pazarlás kb a 2. gombnyomásra már fél hp oda 1 bosshittol :D de volt pár jó rész amikor majdnem agyvérzést kaptam a hulye kamera miatt:)
5.
5.
keiji maeda
érdekes ahogy a 3 óra alatt végigvihető 0 puzzle 0 sztori 0 boss fight-okkal rendelkező Dante' Inferno-t jellemezted ..... a castlevania mind történetben mind sztorival mind harcokkal és játékidővel odaveri a dante infernot- egyetlen "bűne" a castlevania első részének amivel nem értek egyet de sokan hisztiztek érte anno hogy túl nehéz lett a játék pedig nem
4.
4.
HerodPK
hát ezen felbuzdulva újra nekiestem az 1. Igaz 3x akartam elhajítani a kontrollert mert megint puzzle-bol puzzolbe rohanok :( madárijesztők -> zenedoboz és a többi és a többi de lassan elérek a 3. lordhoz rem már nincs sok hátra.
3.
3.
felegyi
#1: Az első része engem sem fogott meg, de ez eddig nagyon adja... azért látszik hogy "Kastély Ivánja" :), viszont pörgősebb...
2.
2.
drat576
Tetszik a hangulata, de sajnos ettől a műfajtól már eléggé eltávolodtam.
1.
1.
HerodPK
Csak az egy alapján alkotok véleményt! Szemely szerint hatalmas érdeklődéssel vetettem bele magam a játékba. sajnos 15 óra után ez inkább csak frusztrációba ment át. én egy Dante`s inferno fele megyek darálok és hu de jó a stoy játékot vártam mint sem végtelenül leegyszerűsíttet bossfigtok megölök 5 enemyt és 10 puzzle game :( ami aztán el is vette a kedvem a játéktól:( ha kirakózni akarok olcsóbban hozzá juthattam volna 1-2000 daraboshoz mintsem megvegyem az első rész:( Remelem ez a 2. bol teljesen kimarad, és akkor szavazok bizalmat hogy valahogy átverekedjem magam az elsőn :( De javítsatok ki ha tevédék és nem a kirakós - story páros érvényesül :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...