Titanfall - kicsomagoljuk a gyűjtői kiadást

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 26.
  • Hír
Link másolása
Vajon mi fér bele egy olyan gyűjtői kiadásba, aminek az árából egy fél Xbox One-t lehetne venni? Például egy 45 centis szobor, ami többféle módon is kivilágítható - nagyon durván néz ki!

Csak hüledezni tudok a Titanfall gyűjtői kiadása láttán. Az egy dolog, hogy sosem adnék ki 250 dollárt erre, de ez a pakk valami irgalmatlanul durván fest: eleve akkora dobozban érkezik, hogy egy gazellacsorda kényelmesen elférne benne, és ahogy az sejthető, nem éppen azért, hogy beleférjen három letöltőkód valami béna DLC-hez.

Nem. Itt a játék egy példánya mellett kapsz egy posztert, egy 190 oldalas albumot, és egy 45 centis szobrot, amihez még egy használati útmutató is jár: ez mutatja be, hogyan kell kihámozni a csomagolásból a cuccot.

A játék egyébként március 13-án érkezik PC-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

29.
29.
theo9311
A kínaiak szerintem már be is indították a gagyigyárat, nem soká az ebayen fogják árulni "ugyanezt" tizedéért.
28.
28.
karneol81
Ez tényleg nagyon rendben van.
25.
25.
Drazhar
Most nagyon örömködnék ha 1, tetszene a játék 2, lenne rá pénzem, de mivel egyik sem áll fenn, így nem is fárasztom magam :)
(Egyébként vicc nélkül elég komoly cucc lett, egészségére akinek telik rá + az art book-okat szoktam nagyon sajnálni: a legtöbb collector kiadásnál általában csak azok érdekelnek (ilyen poszter, zenei cd, matrica meg tökömtudja mik nem)
24.
24.
p3ti
Elvileg csak előrendelésben érkezik ez a kiadás, ráadásul az elmondás szerint iszonyat limitált példányszámba gyártották le - majd kiderül.
23.
23.
PrimYaz00
#12: kell, hogy legyen, mert annyira bereklámozták, hogy story meg multi 1ben bla bla. mindenhol ezt hallottam, meg am ennek a trailernek is az elején van bemutató http://www.youtube.com/watch?v=xDvBc0k-7rM, + a 2. ea demo gameplayben az üzemanyag pályán ott a 2 lázadó főszereplő meg 1 titán bot pilóta magyaráz nekik, hogy mit kell csinálni aztán elmászkál a pályán, csúnya lenne, ha ezeket kihagynák vagy nem lenne belőle semmi :/ nem értem a bétában miért nem voltak benne ezek az elemek, ott tényleg csak multi volt
22.
22.
PrimYaz00
#16: javítalak 2,75 euró :D
20.
20.
Lapocka
Hát egy picit drága... De mondjuk fél éve találtam Gameshopban egy Halo: Reach gyűjtői kiadást 6000 ft-ért, szal lehet hogy ebből is marad majd néhány.
17.
17.
Unknown
#16: Tetszik a játék meg minden, igaz h nextgen...de akkoris 40 euro vagy 30 korrekt lenne...
16.
16.
biohazard rex
#12: Jah és van pofájuk teljes értékű játékként eladni, mikor kb annyi tartalom van benne mint egy cs:go-ban és az csak 11€, leárazáskor meg 3,75...
14.
14.
jonyjok33r1991
Okés a fanatikus gyűjtőket megértem meg akinek van rá felesleges lóvéja de nem nagyon zsongtam be h most keljen :)
13.
13.
jonyjok33r1991
Szép és jó de nem adnék ennyit érte.
12.
12.
Unknown
#11: Nincs benne végképp sztori...multi only, de jobb is hogy nincs, mivel a multis ujításokkal foglalkoztak, és nem tudtak volna minőségi singlet csinálni ezért inkább a multira koncentráltak.
11.
11.
PrimYaz00
#8: remélem a játék, story részére is büszkék lehetnek majd, engem főleg az érdekel, megjelenés utána belenézek még 1xer és szerintem azonnal rendelem, ha nem lesz csalódás, mert a bemutatókat, meg a kampány menetét, nem tudom elképzelni, hogy, hogyan gondolják az egészet, gondolok itt a story elejére és a végére
10.
10.
Yami
Nagyon szeretném ezt a csomagot a polcomon tudni, még csak különösebben meg sem viselne az ára, de basszus... 90 ropi az 90 ropi. Még magammal sem tudnék megbékélni ha ennyit költenék rá.

Már csak abban reménykedem, hogy a boltokban marad pár darab és néhány hónap múlva megszerezhetem 50k alatt.
9.
9.
Unknown
Jó kis csomag...de ha legalább a limitált kart is hozzaadnák akkor mondanám azt rá hogy OK.
8.
8.
supair
Ja, és látszik a srácokon.hogy büszkék a produktumukra.
Remélem beleadtak apait,anyait és a kész Titanfallra is büszkék lehetnek.
7.
7.
ulikedegs
mondja valaki hogy nem éri meg, még világít is!! .....
6.
6.
supair
Brutális jól néz ki.
Ezért gyűjtői.Egy gyűjtőnek ez kánaán.
4.
4.
kopic
Nem is kerul oan sokba.:)
2.
2.
hahota
Ezek az idős férfiak úgy viselkednek, mint egy csapat kamasz. :D
1.
1.
RangerFox
Ennyiért inkább hat másik játékot vennék, persze nem Xbox One-ra. Én is szeretem a szobrokat (Az AC sorozatból meg van négy darab szobor), de ennyi pénzt nem ér...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...