Visszatér a Dino Crisis?

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 28.
  • Pletyka
Link másolása
A legfrissebb pletykák szerint a Capcom visszahozná a Dino Crisis-szériát, méghozzá egy reboot formájában. Azt mondják, a játékot még idén bemutatják - a kiadó-fejlesztőcég még nem reagált a hírekre.

A Dino Crisis már a legutóbbi konzolgenerációban sem képviseltette magát, úgyhogy a rajongók valószínűleg nem bánnák, ha végre visszatérne a sorozat.

Nos, nekik szól a következő jó hír: ha más nem is, egy kis esély mindenképpen van erre, az OXM legfrissebb számában olvasható pletyka szerint ugyanis a Capcom még idén bejelenheti a sorozat reboot epizódját.

A Capcom még nem mondott semmi hivatalosat a hírek kapcsán, de azért itt meg kell említeni a Resident Evil producerének, Masachika Kawatának a nyilatkozatát is: ő azt mondta nemrég, hogy bár elképzelhető az Onimusha és a Dino Crisis rebootolása, a Capcom inkább az új címekre építkezne.

Akárhogy is, várjuk a fejleményeket!

17.
17.
felegyi
#16: Igen, sebeződés nélkül átjutni egy-egy töltőszakaszon, valami extra creditért... úúúhh hányszor tápoltam magam, hogy megvegyem az "elefántlövő" stukkert, one shot one die!
16.
16.
kolosszus87
#10: DC-nek jobban állna a lövölde stílus mint a Resinek, gyakorlatilag az igen népszerű DC2 is egy kombó rendszerre épülő lövölde volt, csak az első része volt Resi szerű túlélő horror.
15.
15.
Nothing
Végre eszükbe jutott...12 éve várok már, hogy kiderüljön, mi lett Reginával a DC2 után. :)
14.
14.
darkness2013
szívmelengető ilyen címeket viszont látni egy nextgenes verzió brutál jó lenne, a capcomnak tudnia kéne, hogy ez sikeres lenne ha nem fognak mellé
13.
13.
felegyi
Emlékszem kis pöcsös koromban szétkentem az agyamat vele... készültünk az 5.-es ballagásra, nem hatott meg helyette mentem egy "kört" a Dino Crisis-ben :)
11.
11.
Extol
Hatalmas volt az a játék anno, toltam vele sokat, csak úgy tör elő a sok emlék
10.
10.
azureknight0715
Csak ne basszák el ezt a címet is ahogy a többit. Sajnos, ahogy ismerem őket csinálnak egy akció lövöldét resi 6 stílusban, csak dinókkal. Pedig ez még egy nagy játékcím volt.
9.
9.
marko97
Meg volt regen minden resze, imadtam
8.
8.
jarlaxle
Rebeca dínókalandja betalált nálam anno. A sok zombi után jól esett egy kis raptorkergetés. Remélem a Capcom szakácsai lassú tűzön sütik régi recept ez de egy kis figyelem s talán nem ég oda...
7.
7.
pinapecér
Első PS1 játékom! előjöttek a nosztalgikus érzések :D
6.
6.
markoci555
nem ismerem, utánakukkoltam és az első részében az a tipikus kameranézet van amit úgy utálok, soha nem tudom az ilyet megszokni, egyszerűen idegesít
5.
5.
kolosszus87
Áhh, de király lenne, nagyon ki vagyok éhezve valami jó dínós, dzsungeles anyagra.
4.
4.
Nagyon jó lenne, hiánycikk a dínós survival horror!
3.
3.
aRkye
Tetszeni tetszett az első két epizód a kis szürke masinán, csak nagyon is Resident Evilt éreztem benne, csak nem zombikat henteltünk benne. Bár a mai Resiket próbálgatva talán megérne egy próbát a reboot, s talán kiküszöbölné a Resin ejtett csorbát.
1.
1.
gel00
Nagyon nagy boldogság lenne főleg, ha nem a Capcom csinálná.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...