Képeken a Dead Island: Epidemic

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 28.
  • Képek
Link másolása
Folytatjuk MOBA-s híreinket, ezúttal a Dead Island: Epidemic van soron. A free-to-play játék zárt bétatesztje a minap rajtolt el, a jó hír mellé pedig kaptunk öt screenshotot is.

A Steam-exkluzív ZOMBA (ami MOBA-t jelent a fejlesztők szerint, csak zombis tálalásban) free-to-play lesz, a zárt bétatesztje pedig épp ma indult el. Még mindig lehet rá jelentkezni, méghozzá itt, aki viszont várna, de mégis nézne valamit a játékról, az lesse meg az új screenshotokat:

5.
5.
GAMEROD
Nem túl jó ha teljesen más stílusban adnak el egy játékot ugyanazon a címmel, kivéve persze ha fps-re változik. De ha fps-ről változik valami ilyen felülnézetesre meg paltformra az sokakat félrevezethet. Pl. Duke Nukem és Serious Sam
4.
4.
Riven
Toltam vele régebben , de elég hamar meguntam bár most jött hozzá valami update lehet elkezdem megint hátha van valami újdonság.
3.
3.
Dercsi
Nekem elég egy kaptafának tűnnek ezek az új mobak...
1.
1.
giga321
Hát nem tudom. Nem hiszem, hogy nagy sikere lesz és csak meg akarják lovagolni a játék sikerét és gondolom mivel amúgy is nagy moba őrület van, ezért összeraknak egy ilyet. Valakinek biztos tetszeni fog.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...