Gun 2

  • Írta: Daks
  • 2006. február 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A tavalyi év egyik legsikeresebb Activision játéka a PC-n és Xbox 360-on is hódított Gun lett, így nem csoda, hogy a kiadó máris a folytatáson töri a fejét...
A tavalyi év egyik legsikeresebb Activision játéka a PC-n és Xbox 360-on is hódított Gun lett, így nem csoda, hogy a kiadó máris a folytatáson töri a fejét...



Az őrült western akció tavaly novemberben jelent meg az új Xbox egyik nyitójátékaként, majd hál'Istennek az asztali számítógépek tulajdonosaihoz is eljutott. Az eladási adatok alapján ez volt 2005. legkeresettebb Activision terméke (joggal), így ne csodálkozzatok, hogy a kiadó már most a folytatást tervezi. A Gun 2-t még nem jelentették be, de állítólag a Neversoft-os csávók már keményen ráálltak a témára, így vészesen közeleg az idő, amikor már konkrét hírekkel szolgálhatunk nektek a folytatásról.
7.
7.
gezku
ez egy naon király jatet szrintem kiváncsi vok hogy lesz 2 rész

7.
7.
gezku
többet erdemel mint 7.7
6.
6.
fojesz
Hellraider: attól, hogy várakozások alatt teljesített a játék (tehát kategóriájában elég kaka volt), az messze nem zárja ki azt a tényt, hogy hozott egy kis pénzt a konyhára az Activision-nek. ;)
5.
5.
Ryo san
Annyira mindegy hogy hogyan teljesít,amikor egy nagy nulla maga a game:)
4.
4.
Myko Alto
However, as they stated during this afternoon's press release, GUN was the best selling title based on an all new game property and Activision execs strongly hinted that a sequal to the game may be in the works.



Ezt alapul véve, a hír megállja a helyét.
3.
3.
Hellraider
Nem vitatkozunk, csak fórumozunk / beszélgetünk :-)

Én csak a worthplaying.com-ot láttam azok közül amiket felsoroltál, de ott is azt, hogy "GUN performed below expectations" ("Várakozásokon alul teljesített"). Valóban van szó arról, hogy a Gun szép eredményt könyvelhetett el a 'nem franchise' kategóriában (gondolom erre utal a "new intellectual property"). De ez csak egy "leszűkített mérce". Hiba lenne ezen felbuzdulva bármiféle sikerről beszélni... sajnos...
2.
2.
Hellraider
Az nem kifejezetten számít. Ron Pearlman, Thomas Jane, Kris Kristoferson csak pár név azok közül, akik a hangjukat adták a játékhoz. Akkor még nem beszéltünk a forgatókönyvíróról (Randal Jahnson), akit dettó Hollywood-ból szedtek össze. Ezek már most súlyos milliókat jelentenek és akkor még bit nem készült el a játékból. Ilyen költségek mellett, hogy időnként belopta magát a TOP 20-ba időnként nem biztos, hogy azt is jelenti, hogy rentábilis vállalkozás volt, nemhogy sikeres, pláne "2005. legkeresettebb Activision terméke". Arról nem is szólva, hogy tudtommal övék volt a Call of Duty 2 is. Azt is lekörözte volna a GUN? Vagy a Quake 4-et?
1.
1.
Hellraider
"ez volt 2005. legkeresettebb Activision terméke"



Azért ez érdekes. A Hardwired.hu-n pl azt olvastam, hogy a GUN pl. "karácsonyi időszak abszolút vesztese" valamint, hogy a "sorsa egyelőre kérdéses". Ezt a hírt egyébiránt megerősítette a GameSpot.com is. Akkor mire alapoztátok ezt a fenti mondatot???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...