Battlefield 4 - részletek a Naval Strike DLC-ről

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 2.
  • Letöltés
Link másolása
A DICE militarista FPS-ének soron következő letölthető tartalmában a vízi ütközetek kapják a főszerepet. Négy teljesen új térképet kapunk a dél-kínai tengeren, új fegyvereket és kütyüket vethetünk be, de visszatér a Titan mód is.

A vízi hadviselés is fontos részét képezi a Battlefiled 4 totális háborújának, a Naval Strike DLC-ben a tengeri harcok sokkal intenzívebbek, mint valaha. A háborúhoz olyan finomságokat kapunk mint a légpárnás kétéltű jármű.

Íme, a négy új térkép:

  • Lost Islands: egy lezuhant utasszállító repülőgépet találunk a központi helyen, amit halászfalvak sora tesz teljessé a trópusi környezetben.
  • Wave Breaker: hatalmas pálya, melyben helyet kap egy haditengerészeti bázis, ahol hajók, tengeralattjárók vesztegelnek, a bázist pedig sziklás szigetek szegélyezik.
  • Nansha Strike: a legnagyobb óceáni térkép, ahol viharos, tajtékzó hullámok közt harcolhatunk.
  • Operation Mortar: egy elhagyatott üdülőhely, mesés panorámával és fegyverropogással.

A Battlefield 2142 Titan módja az új DLC-ben Carrier Assault néven tér vissza, pontos részletek még nem ismertek, de a nyakunkat tennénk rá, hogy az ellenség anyahajóját kell elpusztítanunk benne.

A Naval Strike DLC-ben természetesen új fegyverek, kütyük és más finomságok várnak ránk. A Premium-tagok két héttel korábban tölthetik le.

20.
20.
PrimYaz00
#19: sajnálom, hogy nem akarok 1 határokkal küszködő konzolon 1 jó játékot játszani, de azért még sértődjetek meg, ha nem úgy jön ki konzolra 1 játék, ahogy ti elvárnátok, figy csinálok 1 listát aminek pc-n vagy legalábbis azon is kéne, hogy helye legyen főleg, mert 2-t el is kezdtek pc-n csak a folytatás nem jött: halo, starhawk, uncharted, killzone, gears of war, last of us, infamous is beleférne még, stb... szóval picit hátrább az agarakkal, sokkal, de sokkal több exkluzív cím van konzolra, amit csak azzal az átkozott gamepaddel lehet játszani, ellenben pc-n lassan már 90% a játékoknak (fps-re gondolok) lehet paddal is játszani, konzolon meg még az átalakítóval se adja vissza azt a hatást amit 1 pc-n lehet, battlefield 3nál pedig (ha jó géped van) növeli a színvonalat (ha paddel játszol), mert nem csak 30 fps-el fut, szóval ennyit erről.. meg amúgy pc-re is hála a kedves konzol portoknak jönnek olyan rosszul futó játékok, hogy csak na, ami így most eszembe jut és borzasztó volt az a gta4, cod, és a naruto, ja meg a castlevaniaban is (most jött ki) még 2014ben is ott vannak az ABXY gombok PC-n... battlefieldbe nem látom a space, ctrl AWSD gombokat...
19.
19.
BrendOoN
#18: Úgy van, álljon még neked feljebb! Valaki 130 ezer forintot költött egy next-gen konzolra és még 20 ezret a játékra. Rohadjon meg, hogy elvár valamit, ami már 2002-ben is alapvető volt...

Tiszteletben tartom a véleményed, hogy szerinted nem éri meg FPS-t vásárolni konzolra, de legközelebb hanyagold a flegmaságot. Valószínűleg Trapyd is ezért mondta rád, hogy gyökér.
18.
18.
PrimYaz00
#15: képzeld van barátom, csak vannak olyan játékok amik pcre és vannak amik konzolra valók, de neked tudom, hogy minden mindenre, nem kell fejtegetned....
15.
15.
zozo76hun
#14: mert neki nincsen akkor mas se jatszon
14.
14.
petred
Miért is ne játszhatna valaki konzolon fps-t?
13.
13.
PrimYaz00
#11: +1, meg is érdemli az akinek laggol konzolon, főleg ha csak amiatt vett új konzolt... maradnának inkább azoknál a játékoknál ami arra való
12.
12.
Morvesz
#1: Nagyon jogos a kérdés... én is minden egyes Alt+F4 után ezt kérdezem!
11.
11.
Dark_Temptation
#9: egyiket se. konzolon ezt vétek játszani. ezt egyedül pc-n lehet vagy a next gen konzolokon. ps3-ra egyiket se vedd meg mert bűn rondák és a játékos szám is le van csökkentve.
10.
10.
petred
Én szerintem bf4-el jobban járnál, mert azt tudod frissíteni next-gen verzióra hogyha később vennél ps4-et.
9.
9.
..::RoLiSoAp::..
szerintetek ps3-ra meglehet venni? filózok, hogy bf3 at vegyem meg, mert igaz régi, de hiányzik, viszont ps3 kompatibilis, vagy a bf4 et, ami nyilván jobb valamivel, viszont félek h ps3 on fos lenne:/ melyiket inkább?
8.
8.
petred
Inkább csinálják már meg hogy ne laggoljon a 64 fős conquest ps4-en!! Mert ezért a játékért vettem ps4-et de a lagg már kikészít @:
7.
7.
zig36
Lassan meg kell vegyem,remélem a hibák nagy részét kijavították már:D
6.
6.
mestermagyar
#1: A többiek nem tudom, de én már befejeztem. :D Trolololo

Francba kezd csábítani, hogy megvegyem prémiumostúl.
3.
3.
Virgil31
1.
1.
A játékot mikor fogják befejezni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...