Battle for Middle Earth 2 Single Demo csütörtökön

  • Írta: Drago
  • 2006. február 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A Lord of the Ring: Battle for Middle Earth II single demo premier lesz a GameSpot oldalán. A demonstráció 2 fajt fog tartalmazni a lehetséges háromból.
A Lord of the Ring: Battle for Middle Earth II single demo premier lesz a GameSpot oldalán. A demonstráció 2 fajt fog tartalmazni (Goblins és Dwarves) a lehetséges háromból.



Lesz benne gyakorló pálya, valamint egy skirmish map is. De és viszont a demó picit izmosra sikeredett, ugyanis 1.3GB-ot fog nyomni. Akinek van felesleges sávszélessége az töltse le, a többiek várják meg az első reakciókat!
7.
7.
fojesz
Hát anno az Act of War demója 1,4 gigát jelentett, a teljes játék pedig több, mint 6 giga volt. Szal úgy tűnik lehet izzítani a dupla-rétegű írókat... :)
6.
6.
Halfer
ejjha tényleg elég húzós a mérete. mekkora lesz majd a teljes játék?! de asszem leszedem (a víz miatt) :D
5.
5.
Myko Alto
Pont jár cash faternak :P



Oldalak ide, oldalak oda, játékmenet urak! JÁ-TÉK-ME-NET! Az kell ide nekünk, hogy ne olyan vacak legyen, mint az első rész!
4.
4.
Ca$h
A harom kulonbozo oldal, a jo, rossz es semleges oldalt jelenti, osszesen 6 faj lesz, de itt egy link, ha nem hisziktek:



http://gamereplays.org/bfme2/faq/
3.
3.
Ca$h
Attol meg hogy harom oldal van, nem jelent harom fajt... Nem art egy kicsit jobban erteni az angolhoz Shifty baratom...

2.
2.
Shifty
"The demo will contain two out of the full game's three playable sides "-Gamecloud



Sztem DragoMan nem tévesztett!
1.
1.
Ca$h
Akarhogy is szamolom az a lehetseg 3 egy csoppet kevesnek tunik... 1. Goblins 2. Dwarves 3. Elves 4. Humans 5. Orcs es ha jol tudom Isengard es Mordor kulon van, szoval akar 6 faj is lehet... ejnye-bejnye Drago... :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...