Shaquille O'Neal újabb játékot kap

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Fiatalabb olvasóink valószínűleg nem is tudják, de annak idején Shaquille O'Neal kapott egy saját verekedős játékot. A Shaq Fu többek szerint a világ egyik legrosszabb programja, O'Nealék most ezt a csorbát köszörülnék ki.

A Shaq Fu az Electronic Arts kiadásában jelent meg Mega Drive-ra és SNES-re 1994-ben, és bár annak idején kapott jó értékeléseket is, többen a világ egyik legrosszabb játékaként hivatkoznak rá. Shaquille O'Neal maga is borzalmasnak nevezte, ezért döntött úgy, hogy most belevág a folytatásba, ami kiköszörülheti ezt a csorbát.


Shaq Fu: A Legend Reborn fejlesztését a Halo-, Final Fantasy- és Street Fighter-fejlesztőkből verbuvált Big Deez Productions végzi, méghozzá közösségi pénzből: a srácok 450 ezer dollárt szeretnének összekaparni a munkálatokra. A kampány még 45 napig tart, és az Indiegogón zajlik, ergo a srácok akkor is megkapják az összegyűjtött pénzt, ha nem érik el a céljukat. 15 dolláros befizetésért már megkapod a várhatóan 30 dolláros áron megjelenő játékot, az az egy valaki pedig, aki 35 ezer dollárt szán a projektre, együtt is ebédelhet Shaquille O'Neallal.


A játék egyébként PC-re készül, a koncepció szerint megint O'Nealt irányíthatjuk, akivel jól meg kell verni mindenkit, aki szembejön velünk. A harcstílusunk teljesen testre szabható, a képességeink fejleszthetők, és mindenféle speckót is előcsalhatunk majd menet közben. A zenét Steve Molitz szállítja, és ha minden igaz, O'Neal rapnótáiból is tartalmaz majd részleteket.


"This time, we won't fu it up" - így búcsúzik a mester.

13.
13.
suresz
nekem bejön trailer alapján, de nem hiszem hogy nem lesz el fu-va
12.
12.
giga321
#1: Ugyanezt akartam írni. Ha viccesre veszik a figurát még jól is elsülhet.
10.
10.
Cristiano
számomra baromira tetszik:)
9.
9.
kredencferenc
Ha jól emlékszem az első rész valami híresen rossz volt, még a TOP listákon is helyet kapott. Amúgy ez a fószer él még vagy kivégezték azért amit a Kazam a szellemben csinált?
8.
8.
shatterhand
wu tang clan bunyos cuccot hiznak vissza
az milyen jo volt
7.
7.
simon 555
Most komolyan, minek ehhez kickstarter?
Shaq helyben előhúzhatna a zsebéből ennyi pénzt :D
6.
6.
Claymen
#3: Azzal én is játszottam, de szerintem egy kínszenvedés :D
5.
5.
Trapyd
Hát nem volt egy nagy durranás :))).
4.
4.
FrankBlack
#3: Elnézést kérek, mert a cikk nem állított valótlant, én tévedtem: 1994-ben valóban csak azokra a platformokra jelent meg, és majd 1995-ben Amigára, plusz Game Gear, Game Boy-ra is.
3.
3.
FrankBlack
+1
Nekem volt szerencsétlenségem játszani a Shaq Fu-val, ami a cikkben írtak ellenére nem csak "Mega Drive-ra és SNES-re" volt, hanem pl. az én kedves elfeledett platformomra is, a Commodore Amigára :)
2.
2.
dshadow
#1: A feka humor a rap zenével együtt jár :D
1.
1.
Claymen
ha leszámítjuk azt a förmedvényt amit zenének gúnyolnak benne, nekem tetszik. Ha poénosra megcsinálják, akkor egy egész ütős kis játék lehet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...