Túl korán leplezték le a Watch Dogsot

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 13.
  • Érdekesség
Link másolása
A Watch Dogs késéséhez az is nagyban hozzájárult, hogy a játékot túl korán leplezték le - tudtuk meg a kreatív direktortól, Jonathan Morintól. A Ubisoft fejese kényszerítette a srácokat arra, hogy legyenek kinn az E3 2012-ön.

Egy AAA-kategóriás játék tervezett megjelenési dátumát akár többször is elhalasztják a fejlesztés során - erről jobb esetben a játékosok nem is értesülnek. A baj akkor van, amikor túl korán jelentenek be egy projektet. Jonathan Morin, a Watch Dogs kreatív direktora az Edge magazinnak megerősítette, hogy pont erről van szó most is.

Morin hangsúlyozta, hogy teljes vállszélességgel tiltakoztak az ellen, hogy a játékot a 2012-es E3-on bemutassák. A Ubisoft döntéshozói nem vették figyelembe a srácok nyafogását és arra "kényszerítették" a montreali brigádot, hogy mindenképpen készüljenek el az expóra szánt demóval.

Yves Guillemot, a kiadó vezérigazgatója is azt akarta, hogy a 2012-es E3-on legyen kinn a Watch Dogs, bár már akkor is sejtette, hogy a bemutató túl korai és végül igaza is lett.

Morin elmondta, hogy már a fejlesztés kezdetén szem előtt tartották az új konzolokat, bár két éve a csapat még semmit sem tudott a PlayStation 4-ről és az Xbox One-ról. Úgy ötleteltek, úgy dolgozták ki a designt, hogy azok megfeleljen a jövő hardvereinek, de a konkrét next-gen konzolokat még ők sem látták akkoriban.

Innen már történelem: nagy fába vágta a fejszéjét a Ubisoft Montreal, nem készültek el időben a Watch Dogsszal és fél év csúszással borzolták a rajongók idegeit.

22.
22.
Ghost26Dave
#21: Vannak emberek akikkel csak így lehet beszélni :DHa már ilyeneket mondanak.
21.
21.
guitarlord
#20: Remélem, hogy nem nextgen gameplay, amúgy Neked is szervusz, örülök, hogy megismerhetlek....Komolyan ma már divat lett tapló stílusban válaszolni kapásból?!
20.
20.
Ghost26Dave
Bocs de te honnan tudod,hogy amit láttunk az next gen gameplay volt????Valahonnan kifingottad?
19.
19.
guitarlord
...és arról szó sem esik, hogy mekkorát zuhant a játék grafikai szintje.....

Nézzétek meg ezt....

http://www.youtube.com/watch?v=11y6wa_NgVE

Komolyan nem is értem, illetve értem Én, hogy ha kidobják 360-ra és PS3-ra is, az mennyire jó lesz, hiszen azokból laza 150 milla rohangál összesen a világon, de a next-gen miért ilyen - elnézést a kifejezésért - ronda?

Nem vagyok "grafikabuzi", de ne csináljanak segget a szájukból, tudhatnák, hogy mi a vége annak, ha sokkal rondább a végleges produktum a demózottnál....(Mindannyian tudjuk melyik játékról is beszélek...) Aljas dolog, de legalább nem akkor derült ki, mikor megvettem....
18.
18.
Ghost26Dave
Na ezt ne kezdjük el :D
17.
17.
Rocco-001
#16: óóh.... bocsánat :):)
16.
16.
Giggsy
#15: De, rakunk, ha tagmondatokat köt össze.
http://hu.wikisource.org/wiki/A_magyar_helyes%C3%ADr%C3%A1s_szab%C3%A1lyai/Az_%C3%ADr%C3%A1sjelek
15.
15.
Rocco-001
#13: Az "és" elé nem rakunk vesszőt .. :)
14.
14.
kristof97
#13: Tudom, csak köcsög vagyok. :D
13.
13.
Josi21
#6: "Az a fontos, hogy hamarosan itt van, és többet nem fog késni."

Így akarta írni, de sajnos nem ismeri a kötőszókat ! :D
12.
12.
GAMEROD
Elvileg nem lesz nagy gépigénye, a kakasok 2 fps-sel mozognak, remélem ez eléri a 30-at.
11.
11.
biohazard rex
#5: Ubi nem igaz szava lehet, meg fog késni többet a megjelenési dátum
10.
10.
mestermagyar
#9: Minden alkalommal köszönjön mindenki ahovamajd még ír. :D Legalább ezzel megkönnyítjük hátralévő napjait. XD
9.
9.
mestermagyar
#8: De amúgy ilyen rövid mondatok utalnak arra is, hogy már el van ásva. Megőrült, és bizonygatja magának ezeket a játékos híreket. El is képzelem, ahogy egy sarokba összekuporodva ezt a 3 mondatot ismételgeti. XDD
8.
8.
mestermagyar
#7: LIL Kiderítettem. Őnála a pont nem létező fogalom. Nézzétek el neki eme nyelvtani csökevényességet, fel van mentve. Amúgy csak szimplán nem rak a mondatai elé nagybetűt, és pontot a végére.
Az fontos. Hamarosan itt van. Többet nem fog késni

kemuri nem szeretlek menjél innen rosszul vagyok
7.
7.
névtelenség
#6: Ő nem gondolkodik, hanem ösztönből ír. Mint egy büszke dámvad.
6.
6.
kristof97
#5: Pontosan így van, bár nem tudom, hogy te mire gondoltál.
5.
5.
Cristiano
az fontos hamarosan itt van többet nem fog késni
4.
4.
névtelenség
Azért respect azért, hogy volt bennük annyi gerinc, hogy nem adták ki előbb félkészen EA módra.
3.
3.
kristof97
Legalább elmondták,hogy miért késik. Az eladásokon majd meglátszik, hogy mennyire volt jó ötlet ennyivel a megjelenés előtt bejelenteni a játékot. Most már engem se mérdekel annyir aa játék, mint fél évvel ezelőtt, bár a GTA5 sem érdekelt a megjelenése előtti 3 napig. xD Most pedig imádom.
2.
2.
KENKILL
#1: Pont ezt akartam írni, hogy már most nagyon meglátszik ez a játék fogadtatásán, legalábbis ha én kommenteket olvasok akkor a kezdeti lelkesedést már meglehetősen kifújtnak látom. Velem is ez a helyzet - mikor megszellőztették érdekesnek és kreatívnak tűnt, de azóta semmi olyat nem tudtak felmutatni ami igazolta volna, hogy bármiben több mint az eddigi hasonló címek. Persze ez a hackerkedés egész szórakoztatónak tűnik, de egy jó történet és szereplők nélkül (amit eddig videókban abszolút nem mutogattak, csak gameplay-t), nem hiszem, hogy hosszú távon le tudna kötni. De ne legyen igazam, azért egy próbát majd teszek vele!
1.
1.
Drazhar
Hát igen, láttunk már ilyet... most pl a Dishonored 2 (ami ha valóban igaz) 2016 előtt nem jön, de már szivárog.
A D3 ugye 4 évig borzolta a játékosok idegeit mire megjelent végre, most meg a Division. A közönség ilyen szintű 'húzása' kétélű fegyver, mert egy ideig fokozódik a rajongás, aztán meg jön a ló másik oldala...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...