Fejlesztői naplón a Child of Light

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 19.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft friss videójából kiderül, hogy a művészet és a játék kéz a kézben jár, hisz a Child of Light designját oktatni is lehetne, annyira szemet gyönyörködtető. Most a fejlesztők avatnak be minket a kulisszatitkokba.

Aki nem tudná, a Child of Light egy körökre osztott szerepjáték, amely Rayman Legends engine-jét használja. Művészeti szempontból tökéletes a választás, elvégre a kézzel rajzolt látványvilág nem kevés értéket képvisel. A játék egyedi hangulatával és okos játékmenetével megérdemli a figyelmeteket. Nézzünk be a színfalak mögé!

A játék április 30-án jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Wii U-ra, Xbox 360-ra és Xbox One-ra letölthető formában.

5.
5.
Cristiano
csodálatos látvány világa :)
4.
4.
a3a
Kifejezetten jó látni, hogy a jól bejáratott rókabőrök mellet az ehhez hasonló játékok is kezdenek komolyabb figyelmet kapni.
3.
3.
temes69
végre lesz már egy jó játék ps4re is. nem csak a port fogja fogni a konzol.
2.
2.
eszem
Szerintem ezek a játékok sokkal többet érnek mint a világmegváltónak meg hiperszuper realisztikusnak stbstb hazudott AAA címek.
1.
1.
izolee69
Imádtam a Rayman design-ját (meg úgy ahogy van, az egész koncepciót... még így, közel 40-hez is baromi szórakoztató), ha ennél is jól eltalálták a játékmenetet, akkor egy próbát mindenképp megér. (Gondolom a PSN-en lesz belôle kipróbálható demó).

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...