Képek és infók az új Assassin's Creedről

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 19.
  • Pletyka
Link másolása
Kiszivárgott néhány kép és részlet a 2014 őszén érkező egyik Assassin's Creedről, amely a Unity kódnéven fut. Ez lesz a PC-re, Xbox One-ra és PS4-re érkező fő játék és a 18. századi Párizsban játszódik egy teljesen új főhőssel.

Beszélik egy ideje, hogy idén két Assassin's Creedet kapunk: az egyik az előző generáció masináira érkezik, most kiderült, hogy a PS3-as és Xbox 360-as rész Comet munkacímen fut. A Kotaku birtokába jutott anyagok viszont a másik, PC-re, Xbox One-ra és PS4-re érkező Unityből származnak.

A névtelenségbe burkolódzó delikvens szerint és a képek alapján is úgy tűnik, hogy idén a XVIII. századba látogatunk, méghozzá Párizsba, ahol már dúl a francia forradalom.

A képek korántsem tükrözik a végleges játék minőségét, még egy nagyon korai verzióból származnak, a textúrák élesebbek lesznek és élettel töltik fel a várost. De már most látható a Notre Dame, a Szajna és más nevezetességek is.

Főszereplőnk Arno névre hallgat és foglalkozását tekintve orgyilkos. Ki gondolta volna?

Várjuk a hivatalos megerősítést!

60.
60.
DevilGamer
Ha ez hivatalos, akkor nagyon örülök! Már vártam, hogy Franciaország legyen a következő, hisz a kedvenc városom az akkori Párizs. A gyönyörű gótikus stílus nekem nagyon tetszik! Ezt az AC-t - ha megjelenik jelen genes konzolokra - tuti megveszem. Je suis très heureux!
59.
59.
szabimester
http://www.totalxbox.com/73630/leaked-assassins-creed-5-screenshots-take-us-to-18th-century-paris/ na ha ezt itt elolvassátok akkor a végén van egy ilyen hogy: Assassin's Creed: Brahman és ha rá click-eltek van valami féle leírás és mivel nem annyira az erősségem az angol ezért eltudnátok nekem mondani hogy vajon ez egy új rész lesz vagy valami? ami esetleg indiában fog játszódni :D egyébként én is már kijátszottam az : AC 1-et,AC 2-t a Brotherhod-ot,Reveletaions-t majd az AC 3 -mat és a Black Flag-gel pedig haveromnál játszottam szóval érdekesnek találom mindet :D és az első öt részét sorba kijátszottam :)
58.
58.
roli33
#38: Részben egyetértek. Merthogy a bálna/cápavadászat nem rossz újítás, csak egy a baj, ahogy mondtad: tulajdonképpen minigame. Például én egyet se vadásztam le, mert nem kényszerített rá a sztori (nagyon sztori párti vagyok). Olyan újítás kell, ami elsősorban a főküldetések során tűnik fel, és utána talán rávesz, hogy mellékküldetéseket is csináljak, mert jó az újítás.
57.
57.
Dercsi
Én egy assassins betyárt várok :) kötélfullánk helyett karikás ostort a népnek!
56.
56.
kristof97
#50: A 3at és a könyvet is kell hozzá ismerni, mert a lányról nincs említés a 3ban (a könyvből olvasva érdekesebb a sztori is mint a játékban, mert az Haytham oldaláról van írva). De a 4ről annyit, hogy ha egy jó hajózós open world játékot akarsz, akkor awesome, ha jó sztorit, vagy valami Assassin's Creedet, akkor pofáraesés.
55.
55.
kristof97
#51: Persze, ezért mondom, hogy jó felállás lenen. :)
54.
54.
stufika
Szerintem ez egy újabb remek mű lesz. Amúgy én úgy tudom, hogy a Unity az PC,PS4 és Xbox One-ra jelenik meg, míg a Comet az szintén PC és még PS3 és Xbox 360
53.
53.
adam6751
Pár hete/hónapja (nem emlékszem pontosan) hallottam hogy Arno lesz a főszereplő csak next-gen stb. viszont én olyat hallottam hogy Párizs és London. Szerintetek ebben mindkét helyszín benne lesz, vagy a last-gen epizódé lesz London?
52.
52.
Grabowsky30+
#42: de ez már majdnem 19. :)
51.
51.
moonborn
#37: De ha megnézed az összes AC-t az assassinok mindig könnyű vértezetben vannak,a templomosok tolják jobban nehéz páncélban :D
50.
50.
ribizly
#49: A 3-ra csak annyit, hogy ha azt nem vitted végig és a nevek nem ivódtak bele a tudatodba, akkor a 4-nek a vége nem szólt semmiről. Akik mind a 2-t végigtolták tudják miről beszélek.
49.
49.
azureknight0715
Hát nálam a black flag vitte el eddig a pálmát, imádom egy játékban a trópusi környezetet, és a kalózok világát is szerettem, szal minden teljesült amire vágytam a játék kapcsán. 2. szintén jó volt, az első is, a 3.-al nem játszottam, bár az nem is nagyon érdekel. Ez a rész meg szintén, jobban örülnék ha visszamennének a múltba és csinálnának egy ősi egyiptomban játszódót, vagy egy ázsiai szamurájost.
48.
48.
jackdaniels2
Hát már nem azért, de én anno a történelem érettséginél, kihúztam az amerikai függetlenségi háborút, és nem tanultam rá semmit, de akkor fejeztem be épp az AC3-at, és a játéknak köszönhetem konkrétan a történelem érettségimet :D:D:D ez örökké bennem fog maradni, mint vicc kategoria :DDD
47.
47.
#40: Mar bocs de a tortenelmet nem egy szaros jatek fogja megtanitani az tuti.
De meg ha probalna is, a fovonalas tortenelmet sikerul atadni az agymosadekoknak. Azt meg tudjuk, hogy a gyoztesek enyhen szolva is "lektoraljak".
A francia forradalombol amit tanitanak kb nagyreszt hazugsag (kik, miert, hogyan).
A jateknal legyen a jatek a lenyeg csak az ac-nel az nem szokot lenni.
46.
46.
#26: Abban szinte biztos lehetsz, hogy egy ilyenen koder dolgozik a legkevesbb.
Kb 3* annyi graphic artist van meg dupla annyi valamilyen "dizájjer".
45.
45.
rocijoci
Zala122! Te már játszotál vele hogy így tudod milyen lesz?
Meg aztán ez milyen vélemény igen tudom a negativ vélemény is vélemény, de ez nem az hogy, "szar,fos" ez most milyen, te dolgoznál valamin és elkezdenék hogy szar fos lett! jól esne mi?.:) de majd egyszer felnösz, és meg tudsz fogalmazni egy rendes negetiv kritikát! de ez még nem az!
44.
44.
Ghost26Dave
#40 Machiavelli írta a Fejedelmet.Jó kis könyv egy ideális államformáról.Mindenkinek ajánlom:D
43.
43.
zala122
Na jó az ac 1 2 4 jó volt a 3 egy fos ez még szarabb lesz én úgy látom én befejeztem ezt a szórakozást ebben fogadjunk ugyanolyan lesz majd a harcrendszer megnézem mi sül ki belőle.
42.
42.
Metallatka
#41: Az ac3, ac4 is 18. század. :)
41.
41.
Grabowsky30+
Egyre újabb korokban játszódik vajon ha így folytatódik eljutunk majd oda, hogy az ac 8ban nem lesznek kardok? :)
40.
40.
Tallono
Amúgy a fanyalgók fogadjunk egyetlen egy épület vagy személy történetét nem olvasták el, nem ismerik a bemutatott történelmi személyek kicsodák. Pl kíváncsi vagyok hányan tudnák ki Lafayette márki, Israel Putnam, Machiavelli, és a többi kevésbé ismert történelmi szereplő... Örülni kéne, hogy évente bemutatnak egy új, játékban szinte még sose bemutatott történelmi kort, azok elég hitelesen is vannak felépítve, kit érdekel, hogy nem nagyon van benne újítás...
39.
39.
Tallono
Végre! Évek óta erre várok!
38.
38.
Dreadlox
ez a sorozat.... rosszabb már lassan mint anno a megaman széria vagy a need for speed...egymás után fossák ki a játékokat, ami nem lenne baj, ha lenne benne valami tényleges innováció, mert aki a bálnavadászattal, meg a hajós csatákkal jön, az téved, mert az egy minigame-nek tudható be, nem pedig mint egy core elem. a harcrendszer ugyan az a sablon mint az elmult részekben. az AI bünhülye és tele van buggal. Nem azt mondom h szar volt a 4. rész, de jóból is megárt a sok fölleg ha alig változik benne valami és évről évre lökik ki, igaz COD fanok?
37.
37.
kristof97
#36: A szamurájok voltak a tankok, míg a ninják a sniperek. xD Vagy más tankos hasonlattal: a ninják (kis könnyű vértekben) a kis T34es tankok, míg a szamurájok (nehéz páncéllal) a baszott nagy Tigris tankok. :) De természetesen, szerintem is jó lenne egy ilyesmi felállás, főleg, hogy ott a birodalmon belül sem volt valami egységes az egész, szóval ilyen összeesküvéses történethez marha jó alap lenne.
Én is nagyon örülnék egy távol keleti résznek, de ez a franciás feeling is tetszetős számomra. :) Remélem ezek már hiteles adatok, és majd a végleges prodoktum rendes Assassin's Creed lesz, nem ilyen, "azajátékcímeésvannakbenneilyenkarakterek" típusú (mint a 4) játék lesz végre.
36.
36.
moonborn
#25: De ha már japán miért szamuráj assassin mikor japánban a ninják voltak az orgyilkosok,a szamurájok meg inkább templomosok lehetnének
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...