Xbox 360 promó autók az utakon

  • Írta: Daks
  • 2006. február 10.
  • Hardver
Link másolása
A Microsoft marketingre kiképzett szakemberei mindig nagy meglepetéseket okoznak nekünk. Ezúttal X360 konzolokkal tuningolt szuperjárgányokat készítettek.

A Microsoft marketingre kiképzett szakemberei mindig nagy meglepetéseket okoznak nekünk. Ezúttal X360 konzolokkal tuningolt szuperjárgányokat készítettek.

Ezen mesterien elkészített szupergépek a világ különböző pontjain lesznek csatasorba állítva, hogy így népszerűsítsék a konzolt. Mindegyik masina működő Xbox 360 játékgépekkel van felszerelve, melyet bárki kipróbálhat, ha sikerül elcsípnie az autókat. A Hummer az Egyesült Királyságba kerül, a trailer Dánia, Svédország és Norvégia között fog majd ingázni, a kombi Ausztrália földjét hódítja majd meg, a busz pedig (melyről sajnos nem sikerült képet szereznünk) Új-Zéland nagyvárosait járja majd körbe. Ismét csak azt kell mondanom, fantasztikusan kreatívak a Microsoft-os srácok!

11.
11.
fojesz
Ezek a járgányok nagyon pofásak... ;)
10.
10.
Myko Alto
Nem cink ez, hanem sz..ás (orális tevékenység)! :(
9.
9.
Ca$h
8.
8.
Daks
igen, az "a megujult gamekapocs-ról" címu topicban olvashatsz rola. sajnos a masolaskor meghibasodott az admin felulet, ees meg nem sikerult kijavitani, de hamarosan kesz es ujra lesznek hirek.



Sajnos admin hijan meg azt sem tudjuk kihirezni hogy nincsenek hirek :))
7.
7.
Myko Alto
Ha olvasnád a forumot, akkor nem tennél fel ilyen kérdéseket!



Péntek óta szerverváltás van folyamatban, amit reményeim szerint már holnapra be is fejezünk teljesen, oszt megy az élet szépen tovább!
6.
6.
Hellraider
Király! 3 napja semmi hír? És az utolsó kapcsán sem jelennek meg a képek ha rájuk akarok nagyítani. Amúgy pénteken volt, hogy egyszerűen nem jött be az oldal sem. Mi a baj?
5.
5.
Ca$h
Az itt gyartott XBoxok sem voltak valami jo minoseguek, de valszeg a kinaiak meg szarabbak voltak. A legkozelebbi es legjobb minosegu boxokat Ausztriaban lehetett venni. Szereny hazankban abszolut nem tamogatott termek az XBox meg hazai kirendeltsege sincsen. A nagyobb cegek vesznek belole mindig meg nehany jatekot is forgalmaznak nalunk, de ezek csak behozott termekek, ami a valasztekban es az arban is eroteljesen erezheto... Sajnos ez van. Mo.-on nem biznisz az XBox... :( De a PSP hala istennek igen!!! :)))
4.
4.
InGen
az X1-et pár hónapig tényleg itt gyártották, a Flextronics -ban, de aztán már kínába tették át a gyártást, onnantól lett gagyibb minőségű is az Xbox :) de az X1 sem volt MO-n hivatalosan támogatott termék...
3.
3.
Daks
errol nem hallottam, de ha itt gyartottak akkor azt nem azert mer jo arcok a magyarok, hanem azert mer itt volt a leggazdasagosabb gyartani (olcso munkaero, alacsony adok, olcso szallitasi koltseg stb). bevezetes a kozgazdasagtanba I. :)))
2.
2.
Myko Alto
Hehe! Vicces :) Hogyan is jönnének el egy olyan országba, ahol a Microsoft által hivatalosan NEM TÁMOGATOTT TERMÉK az X360! :D
1.
1.
Myko Alto
Sokat nézték az amcsi autó-tunning műsorokat :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...