Készül a RollerCoaster Tycoon igazi folytatása is

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 24.
  • Hír
Link másolása
A mobilos RollerCoaster Tycoon 4 bejelentése után húzták a szájukat a rajongók, mondván nem olyan folytatást kapnak, mint azt szerették volna. Az Atari megígérte, hogy a készülő PC-s RollerCoaster Tycoon nem a mobilos cím portja lesz.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a vaskalapos rajongóknak nem igazán tetszett az iOS-re érkező RollerCoaster Tycoon bejelentése, ám az Atari nem sokkal utána megerősítette, hogy a PC-sek sem maradnak sokáig vidámparkmenedzser nélkül.


Az Atari marketingese, Anthony Chien a DigitalSpynak elmondta, hogy tisztában vannak a hardcore rajongók igényeivel, így a készülő PC-s folytatás egy teljesen más játék lesz, mint a múlt héten bejelentett mobilos cím. Azaz nem szimpla porttal lesz dolgunk, és biztosan nem Facebook-játékot kapunk.

A kiadó tudja, hogy sokan a valódi PC-s folytatást szeretnék megkapni, ám a kiadó stratégiája elsősorban a mobiljátékokra koncentrál - türelmesnek kell lenni, ennyi a lényeg. Annyi biztos, hogy online multiplayert is találunk a címben.

A RollerCoaster Tycoon 4 Mobile nem free-to-play modellt használ, annak ellenére, hogy mikrotranzakciókat is találunk a programban; már alapból 5 dollár értékű ingame javakhoz férhetünk hozzá, ami bőven több, mint amennyit fizetünk az alkalmazásért.

4.
4.
markoci555
Miért nem valami mellékcímmel rakják mobilra? És természetesen pc-re a 4-est!
3.
3.
névtelenség
2.
2.
Cristiano
1.
1.
Ooorky
"alapból 5 dollár értékű ingame javakhoz érhetünk hozzá, ami bőven több, mint amennyit fizetünk az alkalmazásért."

Én jobban szeretem amikor pont annyit kapok a pénzemért, mint amennyit fizettem.
Ha 40 Eurót fizetek egy játékért akkor egy 40 eurós játékot várok el cserébe, nem pedig egy megcsonkított valamit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...