Traileren a Fantasia: Music Evolved

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 25.
  • Videó
Link másolása
Tavaly szeptemberben hallottunk utoljára a Harmonix és a Disney közös munkájának gyümölcséről, a minap viszont egy új trailert kaptunk a Fantasia: Music Evolvedhez. Játék és muzsika két percben.

A Harmonix legújabb zenés játékában - meglepő - zenét kell csinálni, ezúttal viszont műanyaghangszerek helyett csak egy Kinectre lesz szükséged Xbox 360-on vagy Xbox One-on. A kamerának hadonászva komponálhatsz, igény szerint pedig bele is keverhetsz az éppen futó muzsikába. Ebből kapunk most egy kis ízelítőt:

7.
7.
Mortis
a Fantázia a maga korában egy nagyon jó kis produkció volt, talán csöppet forradalmi is, most meg kapjuk ezt az elektronikus elemekkel megtömködött izét. már a fantázia 2000 sem volt valami nagy eresztés és azt hiszem hálásak is lehetünk, hogy a dizni legalább ezúttal nem erőszakolja meg ugyanazon platformon egy régi klasszikusát( pedig az utóbbi időben de belejöttek: Bambi 2...)
6.
6.
Shannaro
#5: *...zárt, ablak nélküli...

A vessző lemaradt, és a szerkesztés gomb is.
5.
5.
Shannaro
Abydosnak igaza volt. Ki ne akarna a kinect előtt ugrálni és hülyét csinálni magából?
Ezt legfeljebb zárt ablak nélküli helyiségben játszanám, és akkor is égne a pofám, hogy miket művelek. Habár lehet, csak számomra lenne kellemetlen, mások biztosan szivesen csinálnák.
4.
4.
theo9311
Miért nem felejtik már el ezt a szaros kinektet?
2.
2.
Scoo
Szörnyű. Nem is értem miért nem maradtak a műanyaghangszereknél. Az tényleg fan és buli. Ez nem tűnik annak.
1.
1.
imchristailor
Ez valami félelmetesen unalmas és erőltetett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...