Érkezik a Mordheim: City of the Damned

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A Games Workshop klasszikus Mordheim táblajátékának adaptációja készül a Focus Home Interactive-nál, amely egy körökre osztott taktikai alkotás lesz némi RPG-elemmel. Gyors tempójú, véres harcok várnak csapatunkra.

A Warhammer világában játszódó Mordheim: City of the Damned egy körökre osztott taktikai játék lesz. A fejlesztését a Rogue Factor végzi, és ötvözi az RPG-elemeket a gyors tempójú körökre osztott harccal, miközben egységeinket részletesen testre szabhatjuk majd.

Miután Sigmar üstököse Mordheim városára zuhant, a település véres csatározások színhelyévé vált. Rivális csapatok küzdenek a kulcsfontosságú városrészek feletti uralomért, a dicsőségért és a vagyonért, valamint a rendkívül értékes Wyrdstone-darabokért.

Négy frakció közül választhatjuk ki a számunkra legszimpatikusabbat: ezek a Sisters of Sigmar, a Possessed, a Skaven és a Mercenaries. Új egységeket toborozhatunk, fejleszthetjük őket, s minden sikeres küldetés után tapasztalatot szerzünk.

Csak a legjobb stratégiával győzhetjük le az ellenséget. Ha ez nem sikerül, néhány tagunk elvesztheti egyik végtagját, vagy még cudarabbul járhat. A játékban a halott egységeinket végérvényesen elveszítjük, így minden lépésünket alaposan meg kell fontolnunk.

Különféle cuccokat és fegyvereket találunk a romok között, illetve kirabolhatjuk a megölt ellenfeleket is. Mordheim az egyik legalattomosabb hely a Warhammer világán, a játékban találunk szóló kampányt és többjátékos módot is.

A Mordheim: City of the Damned 2014 végén jelenik meg PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...