Assassin's Creed: Comet - templomos főszereplő?

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 27.
  • Pletyka
Link másolása
Újabb pletykák érkeztek Assassin's Creed-fronton, ezúttal viszont az előző generációs konzolokra megjelenő Assassin's Creed: Comet kapcsán. A játék máris nagyon érdekesnek tűnik, állítólag templomos lesz a főszereplője.

Mint bizonyára hallottátok már, idén két Assassin's Creedet is kapunk: az Assassin's Creed: Unity PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül, és a francia forradalmat dolgozza fel, míg az Assassin's Creed: Comet PS3-ra és Xbox 360-ra jelenik meg.

Noha a Ubisoft még csak az előbbi létezését erősítette meg hivatalosan, a korábbi pletykák annyira pontosak voltak, hogy nem lepődnénk meg, ha a Cometről szóló hírek is igazak lennének. Mint például a mostaniak.

Állítólag Adewalé is visszatér.

A francia GameBlog és a Kotaku is friss infókat szellőztetett meg a játékkal kapcsolatban. Úgy tudni, a Comet az Assassin's Creed IV: Black Flag folytatása lesz, újra fontos szerepet kap benne a hajózás, a helyszín pedig megint Amerika.

1758 körül járunk, New York biztosan bejárható lesz, és ha minden igaz, több ismerős Assassin's Creed-szereplővel is összefutunk majd: a hírek szerint Adewalé és Haytham Kenway is feltűnik a játékban. És a főszereplő? Nos, őt Shaynek hívják, tengerész, nem mellesleg pedig templomos...

Várjuk a fejleményeket!

16.
16.
gyerekpeti
Ezt nem hiszem el .Azt hittem ,hogy végre itt lesz az ókori Római Birodalomban játszódó AC.
15.
15.
Zombiekiller6
Haytham? Akkor ezt kihagyom a pics@ba :D
14.
14.
medson
Tiszta jó lenne ha indítanának egy párhuzamos franchise t mondjuk stílszerűen Templar's creed néven :D, amiben bemutathatnák ezt az örök háborút egy másik szemszögből is, legalábbis én vevő lennék rá.
13.
13.
Dr. Zaius
Nagyon helyes! Építsenek is a legjobb AC-re!
12.
12.
#11: A Black flag után 10 évre hal meg. Haythem pedig 10 éves volt amikor meghalt.
11.
11.
TheDeathFlash
Semmi értelme nem lenne folytatni Edward storyját mert a hazatérése után nemsokkal meghal :) Fel szabják a melkasát és belehal mikor a fia 5 éves volt az az Hytham :) meg alapbol szerintem tók szar hogy mivel ps4em van igy ezt nem vihetem végig az francia ac meg rohadtul nem izgat.
10.
10.
RangerFox
#9: Nem olvasta a könyvet....
9.
9.
8.
8.
giga321
#7: Kössz a spoilert ^^
5.
5.
Ez kamu hír. Ha be merték volna vállalni, akkor ezt a részt tuti, hogy nem vettem volna meg. Edwardal még sok minden történt 10 év alatt és simán lehetne vele 1.rész még.
4.
4.
Ghost26Dave
Bocs semmi :D
3.
3.
Ghost26Dave
Mármint kiregondolsz?
2.
2.
Cristiano
térjen is vissza kedvenc karakterem: )
1.
1.
Ghost26Dave
Mit kinem tudnak találni :D,viszont kérlek ubi ez ne az újkontinensen játszódjon!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...