Star Wars patch duó

  • Írta: Daks
  • 2006. február 16.
  • Letöltés
Link másolása
A mai napon két Star Wars játékhoz jelent meg javítócsomag. Az egyik a Battlefront II, míg másik az alig egy napja elérhető Empire at War.
A mai napon két Star Wars játékhoz jelent meg javítócsomag. Az egyik a Battlefront II, míg másik az alig egy napja elérhető Empire at War.

A Star Wars: Battlefront II. patch-ből két verzió is elérhető, egy amerikai és egy nemzetközi. A legfontosabb javításai: szerkesztett pályák támogatása, Logitech G510 LCD támogatás, optimalizáltabb netkód, esélykiegyenlítés. A tapaszok mérete 27 és 57 mega, a letöltésük pedig a játék hivatalos honlapjáról lehetséges.

A Star Wars: Empire at War csomag rengeteg mindent javít ki, ami leginkább a program grafikáján, a teljesítményén és a játék menetén eszközöl változtatásokat. A kerek 20 megát nyomó patch a Worthplaying-ről máris rángatható!
10.
10.
fojesz
9.
9.
Myko Alto
X800-on az élet és a BF2 eléggé kellemes... :P
8.
8.
fojesz
Aki szerette az első battlefrontot, annak a második rész biztosan be fog jönni! Nagyon klassz, még az egyjátékos mód is érdekesebben ki lett dolgozva!
7.
7.
Avium
nemtom az en M760 2GHz, 2GB RAM, 256 Radeon X700 omon max felbontasban (1920x1200) gyonyoruen nez ki es hasonlokeppen is fut :)
6.
6.
lewton6
nem olyan randa az a BF2 (mármint a Star Wars :P)!
5.
5.
sTERNKERN
i640/2g ram/gtx-en nem estem hanyatt tőle.

Inkább battlefield2-zök.. az is BF2 :)
4.
4.
Avium
szedem is a BF2 patchet :D

sTERNKERN: BF2 eszement jol nez ki egy jo gepen :) amugy en csak urcsatakat jatszom szinte :D
3.
3.
Myko Alto
Azért nem olyan rossz az a Battlefront 2 :) jó kis móka azért, pláne sokan. Nem nagy durr, de unaloműzésre baró
2.
2.
sTERNKERN
Kicsit szánalmas csak.. amúgy a Battlefront2-n mit esznek az emberek? Nagyon csúnya, néha kezelhetetlen. Ja, hogy vannak űrcsaták... 1 pont nekik (a kb 15 ellenében)
1.
1.
Myko Alto
Ez is tipikus. Meg sem jelent a játék vagy alig van kint pár napja és már jön is a peccs, lévén eleve hibásan adták ki a játékot! :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...