Jesus 360

  • Írta: Daks
  • 2006. február 17.
  • Érdekesség
Link másolása
A Jézus arcképét mintázó pirítós, kávéfolt és tojásrántotta után itt a legújabb csoda, az Isten fiát a hátoldalán hordó Xbox 360 csomag. Csak hit kérdése az egész.
A Jézus arcképét mintázó pirítós, kávéfolt és tojásrántotta után itt a legújabb csoda, az Isten fiát a hátoldalán hordó Xbox 360 csomag. Csak hit kérdése az egész.



A jelet felfedező fiatalember egy hosszú, pénztárnál való sorbanállás alkalmábal lett arra figyelmes, hogy az általa megvásárlásra váró Xbox 360 mega pack hátulján Jézus kacsint vissza rá. Hívő ember lévén azonnal melegség öntötte el lelkét, és jó kapitalista állampolgárhoz híven még aznap feldobta az eBay-re a még bontatlan csomagolású konzolt.



A csodaszámba menő jelenség gyakorlatilag nem más, mint a fóliázó gép "hibája", ugyanis a csomagot borító vastag celofánréteg több helyen is összehúzódott. Az ily módon összefonnyadt műanyag borításon (talán) véletlenül (talán nem) Jézus arcképének egy részlete formálódott ki. A cuccra már most hatalmas a kereslet, ugyanis jelenleg 3350 dolláron, azaz 670.000 FT-on áll a licit.



A várhatóan milliós nagyságrendű végső licitet tevő majdani új tulajdonos azon kívül, hogy egy Jézus mintázatú fóliával lesz gazdagabb, magáénak tudhat még egy Xbox 360 konzolt, hozzá való merevlemezzel, headsettel, távkapcsolóval, ethernet kábellel, memóriakártyával és 2 kontrollerrel. Bár talán sokaknak meglepő, bizony van néhány ember, aki képes erre feláldozni egy átlag magyar családapa egy éves fizetését...

7.
7.
fojesz
Nekem se nagyon jön ki a Jézus arc, de sebaj, legalább a csávó sok új X-t tud venni a kapott pénzből...:P
6.
6.
sonico
hát srácok én akárhogy is forgatom a monitorom nem jön ebből ki semmi *ar....nem h Jézus, na mind1, azért jó a hír! legalább tudjuk h még mindig van sok hülye ember a Földön akinek sok pénze van és lelehet őket húzni! :P ;)
4.
4.
lewton6
jujjj... ez már azért nekem is fáj...
3.
3.
Bandi bacsi
2.
2.
Myko Alto
Jézzzusssooom! Ezt neeee, azért okés, hogy borultak legyünk, de ennyire azért neeee! :D:D:D
1.
1.
Ca$h
Te atyauristen... ez nagyon durva... azert a hulyeseg mar ennyire magas fokot ne erjen el... JESSZUSOOOOOM!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...