Hangulatos traileren a Wolfenstein: The New Order

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 8.
  • Videó
Link másolása
Ha eddig úgy gondoltad, hogy csak a Doom-béta miatt érdemes előrendelni a Wolfenstein: The New Ordert, nézd meg a legújabb trailert, és jó eséllyel megjön majd hozzá a kedved!

Már az előző Wolfenstein-trailer is elég kemény volt, és ez sem sikerült rosszabbul: a nettó akcióval operáló jeleneteken túl egy-két tényleg meghökkentő képsor is befigyel, a MachineGames a második világháborút megnyerő nácik köré építi a történetét, és nem is poénkodja el a dolgot.

A Wolfenstein: The New Order május 20-án jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

24.
24.
Big Boss
Igencsak bejövős! Az elején a focis jelenet nagyon tetszett. Bár eddig a Wolfensteinekben még nem csalódtam Remélem ez a rész is hozza a hangulatot :)
19.
19.
herlius
#11: Ha az eredeti Bioshock-ról van szó, akkor valóban igazad lehet, de az Infinite szintjét nem lesz nehéz tartani. Ha a sztorit és a grafikát nem rontják el nagyon, az Infinite agyatlan hentelése már nem lesz komoly akadály. Azt egy mai B-kategóriás lövölde is simán hozza.
18.
18.
kopic
#16: Nálam is ! Vagy 3x végigvittem !
17.
17.
FrankBlack
#14: +1 Pontosan így látom én is :) Plusz játékok esetében nem egyszer előfordult olyan, hogy az állítólag "gameplay" trailerben olyan jelenetet is láttam, ami aztán nem is volt benne a játékban (vagy egészen másképp).
16.
16.
Yanez
#14: A RtCW nálam is nagy kedvencnek mondhatta magát!
14.
14.
izolee69
#11: Ez a marketing célja, és mint ahogy azt a játékosok reakciói mutatják (lásd. elôrendelések, stb.), mûködik a recept. Manapság egy szoftver cégnél a jó marketing fél siker (vagy talán egy kicsit több is... sajnos.:-)

Ettôl függetlenül és is nagyon várom ezt a játékot (A Return to Castle Wolfenstein nagy kedvencem volt) és bízom benne, hogy nem járunk úgy, mint az utóbbi évek halivúdi filmjeinek 99%-val, hogy az összes valamirevaló jelenetet belezsúfolják egy hangzatos trailer-be, de maga a film 100-120 perc unalom.
12.
12.
DON GONDOCS
Én az előző wolfban sem csalódtam, a tűzharcok kellően izgalmasak voltak. Én megszavazom a bizalmat ennek a résznek is.
11.
11.
Yanez
A trailer mint már sok esetben megszokhattuk, hozza a marketinget és lám, az elôrendelések is megugrottak! A játékról pedig sokat még nem tudunk, úgyhogy egy teszt az, amit minimum érdemes megvárni! Gondolom a rajongók úgysem nyúlnak mellé, de egy Bioshock-tól talán még messze van.
8.
8.
hedzsooo
Előrendelve már 1 hete, de nem csak a DOOM béta miatt, hanem mert ez az új Wolfi is eléggé betegnek ígérkezik, bejövős nagyon! :D
6.
6.
shooter1234
Nah, most kezdett el érdekelni ez a rész. Baromi jónak tűnik, legalább is a trailer hangulatát tényleg sikerült bitang módon eltalálni! ^-^
5.
5.
Chullent
Engem ezzel is megvettek kilóra. :-)
3.
3.
grieves13
Jól néz ki... Bár eddig nem nagyon játszottam Wolfenstein játékokkal, de ez határozottan rákerült a listámra... :D
1.
1.
wolfwarrior
Jó a trailer és remélem sok lesz az eszetlen akció a játékban is,és szerintem többet nézném a focit ha főbelövés járna piros lap után.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...