Borderlands: The Pre-Sequel! bejelentés

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 9.
  • Bejelentés
Igazak voltak a pletykák, készül a Borderlands: The Pre-Sequel!, ami az első két Borderlands-játék története között játszódik. A fejlesztést viszont nem a Gearbox végzi, a srácok csak besegítenek a munkálatokban.

A GamePointsNow ezúttal sem hazudott, mindent, amit a Borderlands: The Pre-Sequel!-ről megszellőztetett, az igaznak bizonyult.


A játék idén ősszel jelenik meg, azonban csak PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készül, újgenerációs változat nem készül belőle. A történet a Borderlands eddigi két részének cselekményei között játszódik a Pandora holdján, és a fiatal Handsome Jack körül forog: te az egyik hadnagya Athena (The Gladiator), Wilhelm (The Enforcer), Nisha (The Lawbringer) vagy Claptrap "bőrébe" bújhatsz.


Két új fegyvertípusra lehet számítani, az egyikkel lefagyaszthatjuk az ellenfelet, míg a másik változatos erejű és méretű lézerfegyvereket takar. Ezen kívül úgynevezett Oz csomagokat használhatunk majd, ezek jók oxigén-utánpótlásra, de jetpackként is bevethetjük őket - elvégre a holdon oxigén és gravitáció sincs.


A játékot a 2K Australia fejleszti, a Gearbox tehát csak besegít a munkálatokba, feltehetően azért, mert a srácok valami nagyobb, next-gen projekten dolgoznak már.

Köszi, kopic!

12.
12.
shooter1234
Na így a gameplay alapján már bejövős! ^-^
10.
10.
elvan a gyerek ha jatszik
Ez ugyan az az Athena aki az első Borderlands General Knoxx-os DLC-ben volt?

Amúgy nagyon király, bár még a másodikat sem vittem végig, az utolsó DLC-re várok hogy teljes legyen a játék :D
9.
9.
shooter1234
Ez nekem is tetszik, bár remélem hogy nem olyan lesz, hogy a hold felszínén mindenhol futkosni kell 20 másodpercenként az oxigénpalackokért, amik egyszer elfogynak és akkor megdöglesz. :D
7.
7.
Cristiano
6.
6.
danez11
#4: első gondolatom nekem is ez volt :D
5.
5.
KeXxX
Én örülök neki, a második rész egy pozitív csalódás volt, szóval várjuk! A képek szépek, de szerintem a második résznél többet nem fog nyújtani, mert első ránézésre ugyanaz a HUD meg a fejlesztések felépítése.
4.
4.
wolfwarrior
Claptrap is játszható... MEGVESZEM.Komolyabban beszélve érdekes lesz majd hallani Jack történetét és a segédeiét is.
3.
3.
drat576
Nem rajongok az előzményekért.
2.
2.
kopic
Azt a mindenit. Már első látásra faszának tűnik ! *-* Nálam tuti beszerzős lesz !

SPOILER !
Am Wilhelmet a 2.részben meg is kell ölni.

http://borderlands.wikia.com/wiki/Wilhelm
1.
1.
izolee69
Remélem nem cseszik el! Várós!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...