Jön a Magic 2015: Duels of the Planeswalkers

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Az idei PAX Easten jelentette be a Wizards of the Coast, hogy már készül a Magic 2015: Duels of the Planeswalkers, ami Xbox One-on is tiszteletét teszi. Nyáron újra kártyázhatunk.

Remélem, nem lepődtök meg azon, hogy idén sem maradunk Magic-féle kártyajáték nélkül. Az idei PAX East keretében erősítette meg a Wizards of the Coast, hogy nyáron érkezik PC-re, Xbox One-ra, Androidra, iOS-re és Kindle-re a Magic 2015: Duels of the Planeswalkers.

A Magic 2015-ben az egyik leghalálosabb vadász, Garruk Wildspeaker kapja a főszerepet, a játékosoknak lehetőségük lesz teljesen testre szabni saját paklijukat a beépített szerkesztőfelület segítségével.

A fejlesztők még eléggé szűkszavúak a játék kapcsán, de hamarosan újabb részletek érkeznek.

5.
5.
Extol
nekem csak a 12 van meg
4.
4.
kredencferenc
Remélem jobb lesz mint az előzőek. A szabad paklimódosítás jól hangzik. Marhára hiányoltam az előzőekből, hiszen maga a játék nagyrészt a sajátos kártya összeállításokra épít. Eddig pont azért volt szívatósan nehéz a játék mert a fix pakliknak eleve a counter-ével kellett mindig megmérkőzni, elég frusztráló volt. A hotseat meg totál felesleges miután látjuk egymás lapjait. Azért óriási potenciál van benne. A Power of Chaos-t ezerszer kényelmesebb volt játszani, de hát annak ehhez képest egész bugyuta rendszere volt, bár az is nagy kedvenc a mai napig.
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...