Megjelent az új RollerCoaster Tycoon

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 14.
  • Letöltés
Link másolása
Hétvégi hír ugyan, de könnyen elkerülhette a figyelmedet: már tölthető a RollerCoaster Tycoon negyedik része, igaz, egyelőre csak iOS-re, és az eddigi infók alapján ott sem sikerült túl korrekten beárazni.

Már letölthető a RollerCoaster Tycoon 4, pontosabban a RollerCoaster Tycoon 4 Mobile iOS-re, igaz, a játék árazása nem a legkorrektebb: alapjáraton 3 dollárt kérnek érte, de a GameSpot gyorsbeszámolója szerint elég sok benne a free-to-play játékokban látott pénzszerzési elem is.

Beszédes például, hogy a játék letöltése után 5 dollárnyi virtuális pénzt kapsz ajándékba, ebből vásárolhatsz magadnak olyan "jegyeket", amivel felgyorsíthatók a különböző hullámvasutak és játékok építése  - ne legyenek kétségeid, erre idővel órákat is kell várni. Később természetesen valódi pénz befizetésével szerezhetsz még több jegyet.

A RollerCoaster Tycoon 4 Mobile esetében egyébként azért illik emlegetni a "mobile-t" is, mert a játék bejelentése óta az Atari megígérte, hogy elkészíti a valódi PC-s folytatást is. Jelen állás szerint ez idén karácsonykor érkezhet, és "több lesz benne a kooperatív és közösségi elem".

3.
3.
Cristiano
2.
2.
Quent1n
Múltkor gog.com-on megvettem a 3-at 5 dollárért, nem kicsit volt jobb vétel :) Egy rendes 4. részre viszont vevő lennék csak ne csesszék el. Nekem marhára nem kell közösségi okosság meg kooperatív elem csak legyen jó játék, művészileg kifogástalan és kössön le minél tovább.
1.
1.
norbio
Fuuuu de utalom azt hogy ha megveszed a jatekot akkor nemkapsz megmindent ingyen hanem ugyan ugy fizetsz ha jatekban, akkor miert nemlehet oda adni ingyen.... Mint pl most a Family Guy es a Paradise cove ez a ketto boven eleg nekem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...