Drága lesz a PS3

  • Írta: Daks
  • 2006. február 19.
  • Hardver
Link másolása
Az Engadget készített egy rövid számolást, mely a Playstation 3 hardware elemeinek jelenlegi árát tartalmazza. A számla kerek $900-ra jött ki.
Az Engadget készített egy rövid számolást, mely a Playstation 3 hardware elemeinek jelenlegi árát tartalmazza. A számla kerek $900-ra jött ki.



Mint látjuk, bizony ilyen árak mellett vagy veszteséges lesz a PS3 gyártása, vagy rajtunk fog csattanni a borsos technológia. Kemény dolog, hogy csak a Blu-Ray olvasó 70.000 Ft-ba fáj, és akkor még nem beszéltünk a gyártás költségeiről (gyártósor, gépek, rezsi, TB-járulék), sem a nemzetközi szállítmányozásról. Gyerekek, úgy néz ki, hogy 250.000 alatt nem ússzuk meg a konzolt!
19.
19.
Myko Alto
A Sony nem hülyegyerekek gyülekezete, rafkósak és elhihetitek, igenis szét fogják szedni az X360 piacát egy másodperc alatt, még akkoris, ha kicsit drágább lesz a készülék! :)
18.
18.
InGen
Végülis mind1, a Sony úgyis csak altatja a MS-t a drága árral meg a többivel, aztán majd jön a meglepetés :)
17.
17.
fojesz
Verekedni is fogtok? :))) Egyébként szerintem ha még egy icipicivel drágább is lesz a PS3, de tényleg olyan sokat tud mint amit InGen állít, akkor igenis megéri a pénzét!
16.
16.
InGen
15.
15.
InGen
Az Xbox360 is 120, ez is annyi lesz. Csak ehhez legalább még lesznek jó dolgok is, pl DVD-k meg TV sorozatok mellékelve alapból.
14.
14.
Ca$h
Mindenkeppen olcsobban fogjak adni, de ha meg fele ennyi lesz, akkor is 1,5-szer tobbe fog kerulni mint az X360 es ez nem fog valami jot tenni az uzletnek, leven az X360-at is draganak talaltak az emberek, lasd. New York Times hires cikket... Erdekes lesz ez az egesz...
13.
13.
InGen
Nem tudom Daks kolléga miért írta amit írt, illetve hogy a többiek miért nem olvasnak :) nem az számít hogy a Sonynak anyagáron mennyibe kerül a cucc, úgyis feleannyiért adja. Mint ahogy ez eddig minden konzol esetében így volt, nem tudom miért kell itt most meghökkentgetődni.
11.
11.
Chocho
Ha lesz PS3, add má oda a géped lécci...
10.
10.
InGen
Azért van még PC-nk mert még nincs PS3 :) egyébként is cserélném le egy Dual G5 PowerMac -re lassan csak ahhoz még kell 2 mill :)
9.
9.
Chocho
Kérdés: minek van PC-tek? Úgyis szar, tessékl csak nekemadni, én iszeretem a szart. Na?
8.
8.
Hellraider
Gondoljatok utána. Nem fog ennyibe kerülni, a Sony is lényesen ár alatt akarja piacradobni a PS3-at!
7.
7.
Myko Alto
Chocho koma! Ár/teljesítmény/élettartam hányadosban sajna a nextgen konzol jön ki nyertesként :( Ingennek igaza van a fél évvel
6.
6.
Drago
ráadásul ezt máshol már fanboynak nevezik :P
5.
5.
InGen
Ráadás number 4: a PS3 mindenre jó lesz, nem csak játszani. Ráadásul arra még jobban mint a PC ugyebár.
4.
4.
InGen
Ráadásul az E3-as árközlés csak a konkurencia félrevezetése.
3.
3.
InGen
#1 aha és az a gép jó is lesz vagy fél évig aztán F8 :)
2.
2.
InGen
Ez bullshit :) egyrészt nem száímít hogy valójában mennyibe kerül, mivel a Sony áron alul adja, ráadásul ez a táblázat egy hülyeség, nem kerülnek ennyibe a cuccok.
1.
1.
Chocho
Na erről beszéltem, Emi. Ebből a pénzből összeállítok egy tök jó PC-t, ami mindenre jó, nem csak játszani. De egyvalami miatt tiszteletet ébreszt bennem a Sony iránt: nem árultak zsákbamacskát, még az E3-on kijelentették, hogy a PS3 nagyon drága lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...