Májusban indul a Hazard Ops zárt bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 17.
  • Korai verzió
Link másolása
Ám egyelőre csak Észak-Amerikában, de van egy olyan érzésünk, hogy az európai játékosoknak sem kell sokáig várniuk a korai tesztlehetőségre. A bétában egyébként két kooperatív módot találunk.

Az Yingpei Games lövöldéjében az ellenség portálokat nyit a földre, amiken keresztül különféle rémségek - zombik, szörnyek, robotok - özönlenek a világunkra. Kicsiny csapatunk a hordák megállításán munkálkodik, és persze egymással is rivalizálnak, mert PvP is kell az Európán kívül Zombies Monsters Robotsnak keresztelt alkotásba.


A zárt bétateszt a jövő hónapban veszi kezdetét - elsőként Észak-Amerikában. A próbaváltozatban két kooperatív módot találunk. A beszédes Kill Everything móka a Pit térképen zajlik, míg az Assault a Hot Dam és a Tourist Trap mapokon. A PvP-be is belevethetjük magunkat, erre a Killville és a Bullet Train térkép szolgál.

A Hazard Ops a harmadik negyedévben jelenik meg PC-re.

3.
3.
Dreadlox
remélem hasonló lesz az APB-hez karakterkreálás téren, vagy az Absolute Forece Online-hoz, abba a játékba ott volt a potencia hogy egy jó játékká nője ki magát, volt elég játékos is, aztán a fejlesztők meg a kiadó leszarta, 1 évig nem jött Update, semmilyen bugfix egyebek, aztán benyögik h sajnos nem volt sikeres a játék ezért bezárják... remélem ez nem jut annak a sorsára.
2.
2.
Cristiano
szívesen ki próbálnám:)
1.
1.
Fooxfire
Nem tudok hirtelen más ilyen zsúfolt játékot felidézni :D
Jó lenne egy beta kulcs
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...