PSP TV-n

  • Írta: Daks
  • 2006. február 19.
  • Hardver
Link másolása
A szégyenletes UMD eladások láttán a Sony úgy döntött, hogy hivatalos TV adapterrel turbózza fel a PSP konzolt. Ideje volt már.
A szégyenletes UMD eladások láttán a Sony úgy döntött, hogy hivatalos TV adapterrel turbózza fel a PSP konzolt. Ideje volt már.



A Variety értesülései szerint nincs elég meggyőző ok, amiért a vásárló az UMD filmek mellett döntene. Drágább és kisebb a felbontása mint a DVD-nek, na meg persze csak a PSP tudja lejátszani. Ezt az utóbbi apróságot kívánja a Sony azzal egyensúlyozni, hogy hivatalos TV adaptert dob piacra a konzolhoz, mellyel könnyedén a TV-képernyőre varázsolhatjuk a PSP-n futó filmeket vagy akár játékokat. Persze az ötlet nem új, pár tízezer forintért hozzá lehet jutni ilyen third-party eszközhöz, de azért az mégsem a megszokott Sony minőséget adja...
5.
5.
InGen
Cash: a DS csak japánban fogy jobban mint a PSP, egyesek itt picit el vannak tájékozódva :)
4.
4.
Ca$h
Nem igazan ertem, hogy a Ds miert elozi meg eladasban a PSP-t mikor az egy jo nagy rakat szar... fura ez nekem... no mind1! Ezt a TV-s dolgot sem igazan ertem, minek ilyen adapter, ha ott van az embernek a DVD-je. Azert egy csoppet tobb DVD lejatszo van a piacon, mint PSP. Egyedul akkor van ertelme, ha nyaralni megy az ember es a szallason nincsen DVD... de most ezert koltsek +tizezreket egy ilyen adapterre?
3.
3.
Myko Alto
Mondjuk erre alapból rájöhettek volna :P
2.
2.
InGen
Szégyenletes UMD eladások? Nekem ez új...
1.
1.
General Thomas
ez az "ideje volt már" szöveg nagyon durva :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...