A Beyond is megjelenik PS4-re?

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 22.
  • Pletyka
Link másolása
Ha igazak a pletykák, a Sony nem áll meg a The Last of Us PlayStation 4-es változatánál, és a Beyond: Two Souls egy bővített kiadását is kiadja az újgenerációs konzolra.

Egy programozó portfóliója alapján azt pletykálják, hogy PlayStation 4-re is érkezik egy átirat a Beyond: Two Souls-ból, méghozzá egy bővített Director's Cut kiadás keretei között, ami a PS3-as változatból kihagyott jelenetekkel lepné meg az újgenerációs konzol tulajdonosait.

A Sony nem kommentálta a híreket, és valószínűleg nem is fogja, de a The Last of Us PS4-es változata után nem lepődnénk meg, ha a Beyond is kapna egy új verziót. A játékot fejlesztő Quantic Dream mindenesetre már fejleszt a PS4-re, ők rukkoltak elő a The Dark Sorcerer című, elképesztően látványos techdemóval, sőt a Beyond Jodie-ját is lerenderelték már PS4-en, csak az érdekesség kedvéért.

72.
72.
Szelenas
#71: Ha visszafele kompatibilis lenne, akkor megölnék a régi konzoljukat. Szerintem az új konzolosok miatt adják ki ezeket PS4re is, mert igencsak csábító. Akarok Beyondozni meg Last of Usozni, de amiatt nem veszek egy PS3at, de 4et már lehet.
71.
71.
p3ti
#70: "gondoljunk azokra, akiknél kimaradtak az előző genes konzolok! Nekik most milyen jólesik, hogy bepótolhatják ezeket a címeket, nem?"

Nem érted a lényeget. Ha annyira "cukik" és "aranyosak" lennének, akkor eleve visszafelé kompatibilis lenne mind a PS, mind az Xbox. Azért hogy 1080Pbe játszhassam ugyan azt a játékot, el fognak kérni tőlem majd 17 K -t - micsoda lehetőség ! Ez semmi másról nem szól, mint hogy még többször el akarják adni ugyan azt, még több pénzért - ennyi.
70.
70.
FrankBlack
#22: Yanez, ezzel teljesen egyetértek:

"gondoljunk azokra, akiknél kimaradtak az előző genes konzolok! Nekik most milyen jólesik, hogy bepótolhatják ezeket a címeket, nem?"

Igen, igen. Én is így vagyok vele. Én minden jó játéknak örülök, ami korábbi PS3 játék, és bejelentik PS4-re is. Mert remélhetőleg ez azt jelenti, hogy 1080p-ben, magasabb framerate-el, és szebb, részletesebb grafikával fog megjelenni. Mert így ezekkel nekem is, (akinek kimaradt a PS3) csak több lesz azoknak a játékoknak a száma, amiért érdemes lesz majd egyszer talán PS4-et venni :)
69.
69.
Yanez
#68: Akkor szerinted a szemmel látható jelentôs különbségek mikor fognak mutatkozni? Most nem 1-2 textúrára gondolok, hanem amikor valóban jóval szebb egy játék pc-n.
68.
68.
Yami
#67: Hajlanék rá, hogy igazat adjak, de nem úgy tűnik, hogy ez most bejön. Én hiszek az optimalizáció meg a cél-hardware erejében.
De ezen generáció nem rendelkezik cél-hardware-rel és az optimalizáció meg olyan remek, hogy a Watch Dogs szebben fog futni a tavalyi gépemen mint az új konzolokon. Persze biztosan fog javulni a helyzet ilyen téren, de ha PC hardware-ek fejlődési ütemét nézzük, akkor ezt már nem fogja behozni.
67.
67.
Yanez
#65: Egy konzolhoz képest nem kevés, egy pc-hez igen.
66.
66.
Yanez
#64: Egyetértek veled, fôleg az elsô bekezdéssel! Amúgy a PS4/Xone játékok csak EU-ban drágábbak. Itt amcsiban pont annyiba kerülnek, mint az elôdeikre.
65.
65.
Yami
#61: Már tavaly is kevés volt ez a hardware, nemhogy 7 év múlva...
64.
64.
Yami
A lényeg fölött elsiklotok, nem az a rossz, hogy újrakiadják ezeket a játékokat, tegyék csak, nincs vele baj. A baj az, hogy megint teljes áron (sőt PS4-en még drágábban) teszik ezt. Ha egy kicsit is tisztességesek lennének, akkor nyomott áron kerülne a boltokba, vagy jelentős kedvezményt adnának azoknak akiknek megvan a PS3-as verzió.

A konzolok meg nagyon is készen vannak (na jó az MS-é még nem teljesen), de az igazság az, hogy egyik cég sem akarta magát túlzottan megeröltetni. Most komolyan, azt hiszitek, hogy ha alkotni akartak volna akkor egy AMD APU-t pakoltak volna bele? Olcsó volt és megfelelt. Ha tényleg akartak volna valamit mutatni, akkor az MS simán maradhatott volna a PPC-nél, mondjuk egy 8 magos verzióval, a Sony meg csak talált volna valamit a szörnyű Cell után. Vagy ha már váltani akartak, akkor inkább az Intelt bízták volna meg. Valami speckó játékra optimalizált proci, a core i architektúrára alapozva tuti nyerő lenne. Grafikus vezérlőnek meg egy ikermagos kivitel. Megmutathatták volna, hogy megfelelő optimalizációval mire is képes egy ilyen rendszer.
Persze tudom, hogy ez nem jönne ki annyiból mint a mostani konzolok, de akkor adják áron alul. Szerintem ez lenne a minimum ha már 20k-t kérnek egyetlen játékért.

#40: Azt ugye tudod, hogy a GDP szinte semmit nem jelent? Pl. Japán GDP-je az egekben volt a katasztrófa után, de nem azért mert olyan jól ment nekik, hanem mert újá kellett építeni az országot.
59.
59.
JackBauer
#58: 0 volt az elsődleges platform a fejlesztők számára.
48.
48.
JackBauer
Mondjuk szerintem nagy erényem az, hogy nem veszek meg vakon semmit, ha kell várok, mert hova siessek? Sokan eladják a PS3 konzoljukat az összes játékukkal csak, hogy vehessenek PS4-et vagy BOXOT, aztán csalódnak.
Én nem fogom eladni a PS3-at, PS4-et meg akkor veszek ha nekem megéri és nem külső befolyás miatt.
Mondjuk ha gazdag lennék én is vennék PS4-et, de így még várok annyit amennyit kell.
35.
35.
JackBauer
Mondjuk a Dirveclub helyzete jogos mert annak már tényleg rég ki kellett volna jönnie, de nyílván nem e játék miatt van a sok elégedetlenkedő.
34.
34.
JackBauer
#31: Na szinte ugyanazokat írjuk egyszerre :D
33.
33.
JackBauer
#32: 0 FPS-el játszhatnak BF4-et, meg még nyílván van sok előnye a PS3-hoz képest


vettek*
24.
24.
JackBauer
#22: Egyetértek. Igaz, hogy a kínálat nem túl nagy, ezt a Sony is tudja, de amíg készülnek a direkt PS4-re készülő játékok addig kiadják ezeket a kiadásokat amiknek azért van vásárlóbázisuk plusz sok olyan megveszi akinek már megvolt PS3-on, de nekik sem kötelező :D
22.
22.
Yanez
Rossz szemszögből nézitek a témát a megint kiadott, csak ezúttal jobb hd-vel rendelkező játékokról. Ha ezeket nem adják ki, attól még úgyanúgy marad a jelenlegi játékmennyiség, ami a nextgen-t illeti. Nem lesz se több, se kevesebb, ha nem adnák ki mégegyszer az előző generációs játékokat. De gondoljunk azokra, akiknél kimaradtak az előző genes konzolok! Nekik most milyen jólesik, hogy bepótolhatják ezeket a címeket, nem?

Annak ellenére, hogy nekem volt PS2-m, sok pazar cím maradt ki. Ezekből sokat kiadtak PS3-ra, hd verzióban. Örültem, mint majom a farkának, hogy végre bepótolhatom: MGS2, Okami, ICO, Shadow of the Colossus, Splinter Cell 3. Tehát, ha így nézzük, miért rossz ez? Főleg, ahogy már említettem, ezek nem hatnak ki a valódi nextgen játékok kínálatára sem. Ezeket külön részlegek írják át a mai gépekre.
18.
18.
p3ti
Van egy új gép amire kiadják a régi játékokat.... most akkor tapsoljunk hogy PS3ként használhatjuk a PS4et? Már a HD collectionoktól is rám jött a hányinger
15.
15.
Yami
8-10 év múlva majd jönnek a remastered verziók és akkor már 3x adták el ugyanazt a játékot.
14.
14.
Norbiii
Ez remek hír lenne a Ps4 tulajok számára, én kívánom, hogy jelenjen is meg! :)
8.
8.
Cristiano
#4: vicces nem fog jönni
5.
5.
crashpipi
Sorra jönnek a jobbnál jobb hírek. :) Legalább a megjelenést követően x hónappal már lesz mit szórni a Plus keretein belül is... :)
4.
4.
bodortamas1
Inkább adják ki PC-re mindkét csodát :P
3.
3.
strike19
Egy előnye van ezeknek az újra kiadásoknak.Lemegy az ára a PS3 verziónak.Nekem bőven megfelel a PS3-mas verzió mert csak egy 720p Tv játszok 29"-on.
2.
2.
Pizza74
Ennek jobban örülnék, már csak a kihagyott jelenetek miatt is. A TLoU Remastered nem igazán nyújt semmi extrát egy kis minimális grafikai javulás (+1080p) mellett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...