Csak ma ingyenes a Red Orchestra 2

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 23.
  • Hír
A Left 4 Dead után ismét egy limitált ideig elérhető ajándékkal borzolja a kedélyeket a Valve. A mai napon, azaz április 23-án ingyen magunkévá tehetjük a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingradot.

Ha az egyik legrealisztikusabb második világháborús játékot keresed, akkor jó helyen jársz, a Tripwire által fejlesztett Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad mellett a Call of Duty és társai elbújhatnak.

A keleti fronton csap össze a Wermacht és az Vörös Hadsereg, számos, valóságban is létező helyszínen. Az újoncoknak elmondjuk, hogy igen, itt már egy-két golyótól is padlót fogsz.

A Valve bejelentette, hogy ma, azaz április 23-án 24 órán át ingyenesen letölthetjük a Steamről a Red Orchestra 2-t. Úgy tűnik, hogy Valve húsvéti nyuszija kicsit megkésett, de jobb későn, mint soha.

A játékot 2011 októberében mi is teszteltük, és meg oltunk elégedve vele.

45.
LucyFerr
Milyen jó, hogy ma kaptam meg a hírlevelet. Így már rég aktualitását vesztette.
44.
Extol
Már megvolt, úgyh engem nem érint
43.
pjoco
Tökéletes. Jó hogy ilyen akciókat csinál a Steam. Múltkor a Left4Dead2 most meg ez. Ráadásul tanultak a múltkori szerverproblémákból is mikor a tömeg rázudult a Left4Dead-re. Most hamar letöltötte és nem állt le egyszer se a steam közben. Alig várom hazaérjek munkából és belevessem magam.
42.
p020
Nekem nem engedi hozzáadni, ezt írja:
Hoppá, sajnáljuk!
Hiba történt a kérésed feldolgozása közben:

Probléma merült fel e termék fiókodhoz adása közben.

Lehet azért nem mer megvan osztva egyik haverommal a fiók és neki megvan?
41.
mestermagyar
#39: Az ro2 és a rising storm ugyanazzal a launcherrel indul.
40.
mestermagyar
#39: a single-t szard le, az csak multi ultra-gagyi botokkal. Nem értem teljesen.
39.
Ebort
HEEELP!

Nekem meg volt a Rising Storm, ami ugye a multija ennek, vagy mifene, de a sima Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad nem, de a könyvtáramban szerepel a bétája.
amikor bemennék az áruházi oldalára, a multiját akarja telepíteni, nem tudom hozzácsatolni a sima Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad single meg iyleneket a könyvtáramhoz, pedig van 100+ játékom, "gyűjtő" révén szeretném ebből is a komplett pakkot. valakinek van ötlete? :S
38.
Connor
4et pakolt a könyvtárba, a multit és a singlet értem is de mi a másik kettő?
37.
_Botika_
#36: Örökre a könyvtáradban marad,szóval bármikor játszhatsz vele
36.
Dreadlox
és ha ezt beszerzem akkor enyém is marad? vagy csak ma?:D
35.
KeXxX
Elérhető már, csak írjátok be a keresőbe. Nekem 4 dolgot pakolt a könyvtárba.
34.
_Botika_
Elérhető és alig várom de 9 GB a multi
30.
_Botika_
#29: A 15. kommentelő azt írta hogy este 7 után.
29.
Ghost16
#28: kösz a választ
és tudni hogy mikor lesz? :D
28.
mestermagyar
#25: Ingyenes lesz, de még nem az elvileg.
27.
_Botika_
#26: U.I elnézést a helyesírási hibákért. :D
26.
_Botika_
#19:
Amit leírtál azzal tökéletesen egyetértek Én játszottam a Ostfront 41-45-tel és hosszú órák után elnyerte a tetszésem . Volt benne kihívás mert addig csak CoD-dal játszottam ami az ellentéte Red Orchestra-nak. CoD-ban nem sok ügyesség kell hiszen ott a célkereszt, van térkép, gyógyulsz egy idő után stb. A Red Orchestra-ban semmi ilyen nincs,magadra a fegyvereidre,és a csapattársaidra vagy utalva. Ezért egy vérbeli Cod-osnak nagyon furcsa, de ha eltölt vele egy kis időt hozzátud szokni és a világ egyik legjobb háborús szimulátórával játszhat.
25.
Ghost16
Akkor mér kerül pénzbe? :D
Pedig tölteném
24.
mestermagyar
#22: Itt picit más az egész. A snipereknek itt nincs akkora előnyük, csak az igazán nagy pályákon. Egy egyszerű bolt action fegyverrel is el tudsz érni ugyanannyit. A játékban amúgy hihetetlen pontosan lehet célozni (és nem a rossz értelemben, hanem hogy nagyon jól be tudod mérni, merre célozzál, hála pl. az ésszerű iron sightnak), én nem tudtam normálisan visszamenni bf3-azni utánna.

JEGYEZZÉTEK MEG, NE JÁTSZATOK SINGLEPLAYERT!!!!!! Akkor biztos elmegy minden kedvetek a játéktól.
23.
mestermagyar
#20: Gyere csak. Én is felmegyek
nagyon sok friss hús fog jönni,
jó lesz őket halomra lőni. XD
22.
grindcore
#19: Jó leírás, kedvcsinálónak is tökéletes, meg én is szeretem ezt a játékstílust, más műfaj ugyan, de én a Nazi Zombie Army-t is úgy szerettem volna jobban ha egy templomtoronyba bekemepelve lőhettem volna halomra a zombikat, és bár volt pár olyan jelenet, a legtöbbször azért betámadtak hátulról sajnos :)
21.
FrankBlack
#19: Na végre valaki, aki értelmesen elmagyarázza a játék lényegét :) A haverom is valami ilyesmi magyarázatot adott, amikor megkérdeztem tőle, hogy mit szeret benne :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...